MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven
Zoeken op naam
345 bedrijven gevonden
Als Bouwheer van de Oosterweelverbinding zijn wij verantwoordelijk voor hét meest unieke infrastructuurproject binnen België en ver daarbuiten. Lantis wilt niet alleen de mobiliteit in en rond Antwerpen verbeteren maar ook leefbaarheidsprojecten realiseren.
Messer Group is een toonaangevende Europese producent van industriële gassen (o.a. Zuurstof, Stikstof, Argon). Wereldwijd stelt het niet-beursgenoteerde Duitse familiebedrijf 11.000 mensen tewerk. Bij Messer Benelux zorgen 135 medewerkers voor een efficiënte en kwalitatieve klantenservice.
Sertius is een snelgroeiend consultancykantoor inzake milieu- en veiligheidsadvies. Kwaliteit, snelheid, integriteit en multidisciplinaire activiteiten zijn het DNA van onze onderneming. Sertius telt meer dan 70 medewerkers, verspreid over 4 vestigingen (Gent, Leuven, Louvain-la-Neuve en Namen).
SIOUX TECHNOLOGIES NV is een R&D partner waar software (embedded, technisch, cloud) het verschil maakt. Onze domeinen zijn telecom (wired/wireless), machinebouw, automotive, semicon, ruimtevaart en healthcare. Profiel van onze software ingenieurs : C, C++, C#, Linux, Yocto, Kubernetes, Python
Regis Consult is als selectiekantoor specialist in het begeleiden van hoogopgeleide technische experts voor tijdelijke of vaste tewerkstelling. Wij hebben tal van uitdagende en innovatieve opdrachten in bouw & infra, productie & onderhoud, industrie & energie.
Iemants is een onderdeel van de Smulders groep. Smulders is een internationaal staalconstructiebedrijf met een gevestigde reputatie in de engineering, productie, levering en montage van zware, technisch complexe en architectonische staalconstructies. Smulders heeft meer dan 1.000 werknemers.
voestalpine Sadef produceert koudgewalste stalen profielen op 35 profileerlijnen. Wij leveren stalen profielen als open sectie of als buisprofiel, licht en montagevriendelijk en desgewenst met poederlak als eindlaag. Op deze manier zijn wij een echte profile solutions provider voor uw business.
ie-net: - is hét contactpunt tussen ingenieurs, bedrijven, overheids- en opleidingsinstellingen - is een dynamisch netwerk voor burgerlijk, bio- en industrieel ingenieurs in Vlaanderen en Brussel - ondersteunt ingenieurs op het vlak van opleiding en netwerking en carrière

Pagina's