MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven
37 bedrijven gevonden
Ingenieursbureau ACE is een sterke en mensgerichte organisatie waar passie voor techniek steeds centraal staat. We zijn actief binnen vijf Business Units, nl.: Industriële automatisering, Constructietechniek, Productontwikkeling, Hightech systemen en Automotive systemen.
STABILITEIT - TECHNIEKEN - VEILIGHEIDSCOÖRDINATIE - MILIEU - EPB Als ingenieursbureau voor bouw en milieu zijn wij praktijkgericht en prijsbewust. Voor iedere opdracht onderzoeken we de mogelijkheden en beperkingen van het project. Daaruit ontwikkelen we dan een concept dat aan al uw eisen voldoet. Dit kan door de ruime ervaring van Archimedes. Ervaring met het behandelen van de stabiliteit van gebouwen en constructies. Met technische installaties. Met de opvolging van milieu- en veiligheidsverplichtingen. En met opdrachten voor zowel industrie als voor particulieren, overheid en projectontwikkelaars. Bij de oprichting in 1988 bestond Archimedes uit één ingenieur, één computer en één berekeningsprogramma. Vandaag werken 20 ingenieurs en tekenaars aan projecten in België, Duitsland, Nederland, Frankrijk en Luxemburg. Neem een kijkje bij 'Services'​ voor meer uitleg over de verschillende disciplines binnen Archimedes.
Brouwerij Martens is een trots en ambitieus familiebedrijf. In de 8 generaties aan de Belgische brouw industrie is de ambitie om steeds te zoeken naar manieren om het productieproces te innoveren nooit verdwenen, met een uitgebreid portfolio van producten en diensten op wereldschaal als gevolg.
CLOOS: uw merk voor innovatieve lastechnologie Echte meerwaarde voor onze klanten! Deze doelstelling spoort onze 800 gemotiveerde medewerkers tot topprestaties aan. We hebben ons tot doel gesteld om met onze innoverende, steeds onder reële bedrijfsomstandigheden geteste lasprocessen essentieel bij te dragen aan het economische succes van uw onderneming – en u kunt hierop vertrouwen! De focus ligt hierbij op onze procesvaardigheid bij het lassen en snijden van de meest uiteenlopende ferro- en non-ferrometalen. Wij bieden onze klanten individuele oplossingen die optimaal op hun product- en productie-eisen zijn afgestemd – ofwel in combinatie met onze flexibel configureerbare lasstroombronnen of in het kader van een makkelijk integreerbare, geautomatiseerde lasbaaninstallatie. Vakkundigheid op het gebied van processen en machinebouw tot in de perfectie. Net wat u nodig hebt, dus gewoon 'Weld your way'.
In de afgelopen decennia hebben we de nodige expertise opgebouwd om de leidende fabrikant te worden van producten voor belinstallaties, monumentale klokken, beiaarden en turnkey-projecten. Zowel onze apparatuur als onze producten zijn vervaardigd met de nieuwste technologie en zijn ontworpen met respect voor lokale en nationale klokkenluiders. Op basis van jarenlange ervaring en continu ijverig onderzoek zijn we trots op de kwaliteit van onze producten. We brengen onze producten op de markt bij een wereldwijd netwerk van competente en grondig geselecteerde partners, allen hooggekwalificeerde klokkengieters en / of installateurs. Door het installeren van onze producten hebben zij wereldwijd tal van projecten gerealiseerd op het gebied van klokinstallaties, torenklokken en mechanische en geautomatiseerde beiaarden.
Wij zin actief in 5 domeinen. Namelijk grondwerken, afbraakwerken, funderingstechnieken, infrastructuurwerken en recycling activiteiten. Er werken over de totale groep ongeveer 150 mensen voor de projecten tot een goed einde te brengen in voornamelijk Limburg, Antwerpen, Brabant en Luik.

Pagina's