MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven
78 bedrijven gevonden
We are in service to our clients to help them with the conception and building of bio-ecological buildings with following aspects : - healthy - natural building materials - low- or zero-energy concepts - inspiring and supporting environment for well-being
CRC Engineering is een internationaal ontwerp-en ingenieursbureau voor high-tech en life science voor industrie en onderzoek. De nadruk wordt gelegd op procestechnologie, cleanrooms technologie en duurzaamheid.
CEE, dat zijn denkers en bouwers met een missie: zuinig omspringen met energie. In Hamme-Mille realiseert een innoverend ingenieursteam maatschappelijke impact door productieprocessen zuiniger en economisch rendabeler te maken.
DD Engineering is een hands-on engineering & consulting group met 4 business units, elk met een passie voor techniek, elk met een eigen specialisatie. Als snelgroeiende groep zijn we voor elke business unit steeds op zoek naar gedreven en gepassioneerde medewerkers.
D2S International is een erkend studiebureau gespecialiseerd in trillingen en geluid voor bouw, industrie, spoor en omgeving. D2S International is actief op het gebied van industriële technieken en onderzoek, toegespitst op het dynamisch gedrag van structuren en de hiermee gepaard gaande spanningen, vermoeidheid, hinder van geluid en trillingen en de desbetreffende wetgeving.

Pagina's