MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven
71 bedrijven gevonden
Vestad Ingenieursgroep is een jong en krachtdadig advies- en ingenieursbureau in de gemeente Lille in de provincie Antwerpen. We zijn expert in stabiliteit, energie en duurzaamheid en veiligheid.
Wij zijn een multidisciplinair kantoor waar je kan bouwen op een team van hoogopgeleide professionals. Dankzij de unieke wisselwerking tussen onze medewerkers en diensten kunnen we je een uiterst compleet aanbod van architectuur, stabiliteit, technieken, infrastructuur, EPB en BIM aanbieden.
Ingenieursbureau ACE is een sterke en mensgerichte organisatie waar passie voor techniek steeds centraal staat. We zijn actief binnen vijf Business Units, nl.: Industriële automatisering, Constructietechniek, Productontwikkeling, Hightech systemen en Automotive systemen.
Antea Group is uw betrouwbare partner in advies. Wij opereren lokaal en internationaal in opdracht van overheden, organisaties en bedrijven. Onze activiteiten kaderen binnen de sectoren infrastructuur, milieu, ruimte en water.
We are in service to our clients to help them with the conception and building of bio-ecological buildings with following aspects : - healthy - natural building materials - low- or zero-energy concepts - inspiring and supporting environment for well-being
DESIGN TO OPERATE Een openbaar gebouw ontwerpen vraagt een specifieke aanpak. Een aanpak die een evenwicht creëert tussen vele vaak uiteenlopende belangen en resulteert in onderscheidende ontwerpen die beantwoorden aan de behoeften van vandaag én vooruitkijken naar morgen. Boeckx is een echte specialist op dit terrein. Al meer dan 35 jaar ontwerpen en realiseren we prestigieuze projecten in uiteenlopende sectoren en groeiden we uit tot een referentie in ons vakgebied. Dankzij een multidisciplinair team van een 50-tal medewerkers benaderen wij elk project vanuit zijn eigen specificiteit. Een aanpak die garant staat voor geslaagde projecten die zowel vormelijk als functioneel het verschil maken.
Sinds 2011 begeleidt brantsandpatents talloze vennootschappen bij het beschermen van hun innovaties via octrooien (ook patenten genoemd). Na een eerste kennismaking met uw bedrijf en uw innovatieve producten/technologie, zorgen wij voor een bescherming op maat van uw intellectuele eigendom.
Bureau Bouwtechniek is een technisch ontwerp- en adviesbureau voor architectuur, technische en duurzame renovaties en technisch advies. Sinds zijn oprichting in 1995 is BB uitgegroeid tot het toonaangevend multidisciplinair technisch ondersteuningsbureau voor architecten, bouwheren, gebouweigenaars, patrimoniumbeheerders en aannemers. Onze activiteiten situeren zich op volgende deelgebieden: PROJECTONDERSTEUNING Bureau Bouwtechniek staat in voor de technische ondersteuning van de architect en bouwheer bij de realisatie van projecten. In samenspraak met de architect of bouwheer overlopen we de noden van het project en leggen we een geïndividualiseerd traject vast. BB streeft ernaar om dit maatwerk te garanderen ongeacht de omvang, status of het prestige van het project. TECHNISCH ADVIES Bureau Bouwtechniek beschikt vandaag over een zeer geëngageerd team van specialisten met verschillende disciplines: ingenieurs speciale technieken, bouwtechnische experten, veiligheidscoördinatoren, energie adviseurs en EPB-verslaggevers. BEGELEIDING VAN TECHNISCHE RENOVATIES Bureau Bouwtechniek beschikt over een multidisciplinair team van specialisten (architecten, ingenieurs, technisch ontwerpers en energieadviseurs) met 15 jaar ervaring op het gebied van technisch en duurzaam renoveren. Deze unieke bundeling van experten faciliteert een vlotte samenwerking en garandeert een geïntegreerde en professionele aanpak.

Pagina's