MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven
10 bedrijven gevonden
Wij zijn wereldwijd actief in: Aluro machinebouw (ontwerp / installatie van machines voor isolatie aluminium profielen), Bestbend (buigen metalen profielen), Aluro CNC (productie mechanische onderdelen via CNC draai- en freeswerk, Robojob (automatisatie CNC machines). De rode draad = TECHNIEK
EuralPack biedt vacuüm- en gasverpakkingen aan voor de Belgische, Nederlandse, Luxemburgse en Franse markt. Het bedrijf is gespecialiseerd in vacuüm- en MAP - CAP verpakking van verse voedingswaren met diverse kunststof verpakkingsmaterialen.
Rycobel brengt concurrentievoordeel door het leveren en onderhouden van apparatuur voor het meten en verbeteren van productkenmerken. Trouw aan zijn missie, sluit Rycobel partnerships die zijn klanten een absolute meerwaarde bieden. Door samen met hen een oplossing uit te denken, draagt de onderneming bij tot hun succes. Sinds zijn oprichting staat Rycobel garant voor kwaliteit. Deze kwaliteit is bekroond met het kwaliteitslabel ISO 9001 en 17025. Naast een professionele dienstverlening met duurzame toegevoegde waarde biedt Rycobel ook servicedienst na verkoop. ISO-gecertificieerd zijn betekent: kwaliteit in advies en service met snelle en nauwkeurige interventies.
AVK Belgium, deel van de Deense AVK groep met vestigingen en productiefaciliteiten in meer dan 50 landen, is sinds de oprichting in 1993 een begrip en gevestigde waarde op de Belgisch-Luxemburgse markt. Als marktleider ondersteunt en adviseert AVK haar klanten in verschillende segmenten.
Levering van totaaloplossingen op maat, bestaande uit producten, diensten, expertise en training aan stoomgebruikers in de Benelux, direct en indirect. Ter ondersteuning in het optimaliseren van hun systemen op het gebied van veiligheid, productiviteit, energiebesparing en duurzaamheid.
MRC Global (Belgium), met vestigingen te Antwerpen en Brussel is een zéér gezond handelsbedrijf en toonaangevend op het domein van industriële afsluiters en de automatisering daarvan, regeltechniek, veiligheidsapparatuur, pompen en koppelingen.
CTRL-F is de snelste weg naar jobs in IT, engineering en finance. Wij vinden samen met jou de perfecte match! “Wij begeleiden je persoonlijk naar de carrière waar je van droomt.” Wij vinden samen met jou de perfecte match: een job die past bij je ambities, je doelstellingen en je persoonlijkheid.
Als toonaangevende leverancier van totaaloplossingen is SSI SCHÄFER altijd op zoek naar betrokken medewerkers die de toekomst van intralogistiek willen vormgeven. Ons assortiment is breed. Van magazijnstellingen, dynamische opslag- en logistieke systemen tot complete warehouse managementsystemen.