MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven
7 bedrijven gevonden
EuralPack biedt vacuüm- en gasverpakkingen aan voor de Belgische, Nederlandse, Luxemburgse en Franse markt. Het bedrijf is gespecialiseerd in vacuüm- en MAP - CAP verpakking van verse voedingswaren met diverse kunststof verpakkingsmaterialen.
Rycobel brengt concurrentievoordeel door het leveren en onderhouden van apparatuur voor het meten en verbeteren van productkenmerken. Trouw aan zijn missie, sluit Rycobel partnerships die zijn klanten een absolute meerwaarde bieden. Door samen met hen een oplossing uit te denken, draagt de onderneming bij tot hun succes. Sinds zijn oprichting staat Rycobel garant voor kwaliteit. Deze kwaliteit is bekroond met het kwaliteitslabel ISO 9001 en 17025. Naast een professionele dienstverlening met duurzame toegevoegde waarde biedt Rycobel ook servicedienst na verkoop. ISO-gecertificieerd zijn betekent: kwaliteit in advies en service met snelle en nauwkeurige interventies.
SonoMuro: Less Noise in your Garden ! We specialise in noise-reducing fences for the residential market and with our 1-2-3-Gabion and Gardeco brands we have a wide range of gabion solutions for the Landscaping market. You can find our products in the Benelux, Germany, France and the UK.
MRC Global (Belgium), met vestigingen te Antwerpen en Brussel is een zéér gezond handelsbedrijf en toonaangevend op het domein van industriële afsluiters en de automatisering daarvan, regeltechniek, veiligheidsapparatuur, pompen en koppelingen.
Levering van totaaloplossingen op maat, bestaande uit producten, diensten, expertise en training aan stoomgebruikers in de Benelux, direct en indirect. Ter ondersteuning in het optimaliseren van hun systemen op het gebied van veiligheid, productiviteit, energiebesparing en duurzaamheid.
Wij zijn wereldwijd actief in: Aluro machinebouw (ontwerp / installatie van machines voor isolatie aluminium profielen), Bestbend (buigen metalen profielen), Aluro CNC (productie mechanische onderdelen via CNC draai- en freeswerk, Robojob (automatisatie CNC machines). De rode draad = TECHNIEK