MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven
20 bedrijven gevonden
Delta Engineering is Europees marktleider inzake automatisatie van blaasfabrieken. Gestart als tweemanszaak in 1992, telt ons bedrijf vandaag een zeventigtal kwaliteitsgedreven en toegewijde medewerkers. Samen ontwikkelen we een ruim aanbod aan innovatieve en efficiënte kwaliteitsmachines in nauwe s
Bij TE Connectivity Belgium BV in Oostkamp ontwikkelen en vervaardigen 700 medewerkers elektromechanische componenten voor de automobielsector (o.a. connectoren en inductieve systemen voor toepassingen in de auto-elektronica).
De Meyer, dat zijn ‘Masters in Mechanics’. Wij ontwerpen, engineeren en bouwen mechanische constructies en machines op maat. Dit zowel voor de industrie, offshore als publieke infrastructuur. Ook revisie en repair van installaties behoort tot onze core business.
MULTI. engineering Ontwerp - en Ingenieursbureau | Projectsourcing Maritiem & Offshore| Bouwkunde & Infrastructuur | Industrie Nederland | België Design & Project engineering & Project Management
SADACI, gevestigd in de Gentse kanaalzone, is in Europa de voornaamste producent van Molybdeen en Ferromolybdeen voor de metaal- en staalindustrie. Door de voortdurende innovatie heeft Sadaci een belangrijke en sterke naam opgebouwd bij haar klanten in Europa en de rest van de wereld.
VDP Automation verzekert optimale oplossingen van de machine-as tot de aansturing ervan en dit in nauwe samenwerking met Duitse top-merken. VDP Industries is een gespecialiseerd full servicebedrijf, dat onderhoud en herstellingen uitvoert aan elektromotoren, industriële aandrijvingen en pompen.
CNH Industrial is a global capital goods company specializing in equipment and services for Agriculture and Construction. The Company operates commercially through its brand portfolio which includes Case IH, New Holland Agriculture, Steyr, CASE and New Holland Construction Equipment.
Dana Belgium (Brugge) maakt deel uit van de Off-Highway productdivisie van Dana Incorporated (Amerikaanse multinational met wereldwijd > 30000 medewerkers) en richt zich Voornamelijk op aandrijfsystemen voor zware industriële machines in de bouw-, mijnbouw- en bosbouwsector.

Pagina's