MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven
32 bedrijven gevonden
Altez Group is een veelzijdige, geïntegreerde bouwgroep, met specialisatie in diverse sectoren van de prefab bouwwereld (industrie, agrarisch, hippisch), projectontwikkeling en HVAC. Innovatie en diversificatie staan centraal bij al onze activiteiten. Wij zijn een allround bouwbedrijf met kantoren in Tielt (B) en Oudsbergen (B) en een eigen productieafdeling voor prefab beton en een afdeling voor metaalconstructies.
Antwerpse Bouwwerken is een algemene aannemer met een erkenning in klasse 8. Na een evolutie van meerdere decennia is AB uitgegroeid tot één van de belangrijkste aannemers actief in Vlaanderen. AB streeft er altijd naar om studies te optimaliseren en de meest vernieuwende technische oplossingen te bieden, en dit gaat hand in hand met de nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers met als doel de meest veelzijdige projecten te realiseren.
BAM Contractors is a well-respected, multidisciplinary player in the infrastructure sector. Our operating company forms part of the Royal BAM Group. Our “Together we create space” mission accurately reflects BAM Contractors’ approach to its daily operations. Public and private customers alike can call on our expertise for rail and road works, tunnel and bridge construction and industrial projects. Our expertise is the result of decades of experience, and a strong focus on quality and innovation. In addition to quality, our 425-strong team of dedicated BAM employees is passionate about safety, professional knowledge and service. With offices in Eke and Sint-Truiden and a head office in Neder-Over-Heembeek, we can assure our partners nationwide coverage and an exceptionally local service. Multidisciplinary, sustainable and reliable; that is BAM Contractors to a tee.
INEOS is een jong bedrijf. Het is uitgegroeid tot een toonaangevend chemisch bedrijf met een omzet van ongeveer $ 60 miljard. De meeste van onze medewerkers hebben hun hele werkzame leven in de chemische of olie-industrie doorgebracht. We gaan onbeschaamd door met het extraheren van beste praktijken van deze zeer indrukwekkende groep mensen op alle gebieden van activiteit. Wij geloven dat INEOS een verfrissende plek is om te werken en we zijn bereid om nieuwe benaderingen van zaken te omarmen.
Punch Powertrain is a multinational, headquartered in Sint-Truiden, with a strong presence in Europe and China. As an independent automotive supplier we develop and manufacture a complete portfolio of powertrain solutions for the passenger car segment.
Opgericht in 1965, heeft de Reynaers Group, met het hoofdkantoor in Duffel België, momenteel 2200 werknemers in 40 landen over de hele wereld en exporteert ze wereldwijd. Al meer dan 50 jaar ontwerpt Reynaers Aluminium geavanceerde en duurzame aluminiumoplossingen voor de buitenkant van gebouwen die de leef- en werkomgeving van mensen over de hele wereld verbeteren. Deze oplossingen worden door onze partners verwerkt tot mooie ramen, deuren en gevelsystemen. Het uitgebreide productgamma wordt erkend voor de premium kwaliteit en daarom toegepast door toonaangevende architecten en bouwbedrijven wereldwijd. TOGETHER FOR BETTER Dit is ons motto. We willen een echte partner zijn en onze wereldwijde kennis delen met constructeurs, architecten en andere belanghebbenden. Met onze open en proactieve samenwerkingen kunnen we de hoogste standaarden realiseren en samen de beste resultaten behalen in elk project, groot of klein. Reynaers Aluminium is de marktleider in België; en we hebben wereldwijd een sterke marktpositie verworven. Met een jaaromzet van 426 miljoen euro in 2017 en een hoog ambitieniveau zijn we klaar voor de toekomst.
De Groep Vanhout is een multidisciplinaire bouwgroep, met naast de algemene aannemers Vanhout en Vanhout Bilzen ook volgende bedrijven: - HBS (algemene aanneming en afwerking) - ComTIS Installations (sanitair en hvac) - Energieconcepten (duurzame technieken) - Isofoam/Isochape/IsoPearls (PUR en EPS) - ComTIS Services (duurzaam onderhoud en beheer van gebouwen) - Vanhout Projects (projectontwikkeling) - ComTIS Energy (Energie) Vanhout is actief zowel in de private als publieke sector. Het bedrijf streeft naar kwaliteit, duurzaamheid en een duidelijke toegevoegde waarde. Deze strategie vertaalt zich in goede financiële cijfers, die de stevige basis vormen voor een gezond en stabiel bedrijf. De Groep Vanhout realiseert een jaarlijkse omzet van 200 miljoen EUR en stelt 500 mensen tewerk. Vanhout is sinds 1986 zelf onderdeel van de BESIX Group, de grootste Belgische bouwgroep met 15.000 medewerkers wereldwijd. Vanhout is meer dan een aannemer. Het is een bedrijf met een uniek temperament. Bij alle werknemers heerst een aanstekelijk enthousiasme en een liefde voor de bouw. De mix van vakmanschap, ervaring, vertrouwen en getalenteerde medewerkers zorgt voor tevreden klanten en bouwprojecten waarop iedereen TROTS is. Werkvreugde en levensvreugde gaan hand in hand. Daarom maken we bij Vanhout ook vaak echt plezier. Soms is dat met klanten, soms gewoon onder ons. Dat noemen we Vanhout Vibes, ons kleurrijk programma nevenactiviteiten om de spirit hoog te houden.
Worley België BV is een ingenieurs bureau met klanten binnen de (petro)chemische sector en raffinaderijen. Wij bieden onze klanten een breed advies en een diepgaande technische ervaring in meerdere projecten. Ons aanbod bevat de volledige kost berekening en engineering, het aankopen van materiaal en constructie. Wij staan bekend om onze inventieve aanpak, technologie.
Brouwerij Martens is een trots en ambitieus familiebedrijf. In de 8 generaties aan de Belgische brouw industrie is de ambitie om steeds te zoeken naar manieren om het productieproces te innoveren nooit verdwenen, met een uitgebreid portfolio van producten en diensten op wereldschaal als gevolg.

Pagina's