MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven
31 bedrijven gevonden
Freestone is een dynamisch bedrijf. We werken reeds voor A-list bedrijven zoals Coca-Cola, Brussels Airport, Eandis, Pfizer, Proximus, KPMG, de Vlaamse Overheid, ... en hebben jarenlange ervaring in vastgoed, bouw en facility.
Gespecialiseerd expertisebureau in bouw-, electronica-, mechanica-, landbouw,_ chemie, milieu- en financiële problematieken (complexe schadegevallen), in hoofdzaak ten dienste van verzekeringsmaatschappijen
Calysta positioneert zichzelf als een belangrijke speler in IP en heeft enkele van de meest ervaren en gepassioneerde professionals in dienst, die allemaal maar al te graag uw verwachtingen zullen overtreffen.
Raadgevend studiebureel burgerlijke bouwkunde SMB is een onafhankelijk bouwkundig studiebureel stabiliteit gevestigd te Brecht en Antwerpen, gespecialiseerd in het ontwerpen, berekenen en uittekenen van constructies en structuren (funderings-, beton-, staal-, houtstudies, enz.). Wij zijn actief in België en Nederland. Voor technische studies (HVAC, electrotechnische studies, sanitair, brandbestrijding, …) EPB en veiligheidscoördinatie doen wij beroep op één van onze vaste partners. Zowel architecten, ontwikkelaars, aannemers, particulieren, overheidsdiensten als publieke instellingen doen beroep op onze diensten.
V.O. Patents and Trademarks is een van de grotere dienstverleners binnen Europa op het gebied van octrooien en merken. Meer dan 60 specialisten ondersteunen onze klanten - van tech-starters tot multinationals - bij het maximaliseren van de waarde van hun intellectueel eigendom.
Reken op professionals voor de expertise na technische schade. Van der Avoirt is uw vertrouwen waard. Onze medewerkers zijn altijd bereikbaar en onze expert-ingenieurs kunnen meteen ter plaatse komen. Zo beschikt u snel over een gedetailleerd, objectief rapport en onderbouwd advies. Naast havens, beroeps- en pleziervaart zijn we ook stevig gespecialiseerd in spoorwegen, industrie en machinerie. Dit voor eenzijdige, tegensprekelijke en gerechtelijke technische expertises. Onze meerwaarde voor u in drie woorden: techniciteit, onafhankelijkheid en integriteit.
Select Projects is specialist in het samenbrengen van het juiste talent en de gewenste expertise op uw project. Als technische partner staan we in voor projectondersteuning bij klanten in Life Sciences, (Petro)chemie, Building & Infrastructure, Marine & Offshore en Rail.

Pagina's