MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven
33 bedrijven gevonden
Cyclops offers to industrial companies complete engineering, procurement and project management (EPCM) services “from your first idea to start-up”.
Bonache is al meer dan 15 jaar specialist in projectsourcing. Onze 130 vaste medewerkers zijn experten in hun domein: aankoop, logistiek, engineering, technische en algemene administratie. Onze specialisten zetten we in bij bedrijven op specifieke projecten waar hun ervaring en expertise vereist is.
Raadgevend studiebureel burgerlijke bouwkunde SMB is een onafhankelijk bouwkundig studiebureel stabiliteit gevestigd te Brecht en Antwerpen, gespecialiseerd in het ontwerpen, berekenen en uittekenen van constructies en structuren (funderings-, beton-, staal-, houtstudies, enz.). Wij zijn actief in België en Nederland. Voor technische studies (HVAC, electrotechnische studies, sanitair, brandbestrijding, …) EPB en veiligheidscoördinatie doen wij beroep op één van onze vaste partners. Zowel architecten, ontwikkelaars, aannemers, particulieren, overheidsdiensten als publieke instellingen doen beroep op onze diensten.
Reken op professionals voor de expertise na technische schade. Van der Avoirt is uw vertrouwen waard. Onze medewerkers zijn altijd bereikbaar en onze expert-ingenieurs kunnen meteen ter plaatse komen. Zo beschikt u snel over een gedetailleerd, objectief rapport en onderbouwd advies. Naast havens, beroeps- en pleziervaart zijn we ook stevig gespecialiseerd in spoorwegen, industrie en machinerie. Dit voor eenzijdige, tegensprekelijke en gerechtelijke technische expertises. Onze meerwaarde voor u in drie woorden: techniciteit, onafhankelijkheid en integriteit.
Select Projects is specialist in het samenbrengen van het juiste talent en de gewenste expertise op uw project. Als technische partner staan we in voor projectondersteuning bij klanten in Life Sciences, (Petro)chemie, Building & Infrastructure, Marine & Offshore en Rail.
D+A is een studie- en ontwerpbureau in ruimtelijke ordening, infrastructuur en bouw waar specialisten hun knowhow combineren tot onderbouwde dossiers. We begeleiden overheid, bedrijven, architecten, projectontwikkelaars op een betrokken manier in de realisatie van hun projecten.
IP Hills helpt uitvindingen, merken, modellen en auteursrechten zo goed mogelijk te beschermen, te beheren, af te dwingen en te verzilveren. We zorgen ervoor dat klanten hun intellectuele eigendom maximaal kunnen valoriseren.

Pagina's