MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven
12 bedrijven gevonden
Avecom is a Belgian-based expert in Microbial Resource Management. We are an independent SME with an experienced team of 10 engineers. Avecom has its own fully equipped labs and multiple pilot facilities to scale up our innovations from the lab to commercial size projects.
BE & Partners is een studie- en adviesbureau gespecialiseerd in landbouwmanagement, milieu en bouw. Een sterk team van landbouwspecialisten staat garant voor een degelijke, discrete en persoonlijke aanpak van uw dossier. BE & Partners is al meer dan 10 jaar actief in de sector en begrijpt als geen ander uw noden en vragen.
BelOrta is een coöperatieve groente- en fruitveiling in België. Ruim 1.300 actieve telers zorgen voor de aanvoer van meer dan 120 soorten groenten, 30 soorten fruit en 17 soorten kruiden, het hele jaar door. Samen produceren alle BelOrta producenten jaarlijks 650.000.000 eenheden groenten en fruit met een aanbod dat varieert van de belangrijke klassiekers tot de meest innovatieve variëteiten en soorten, van grote partijen tot fijne specialiteiten, van gangbaar tot bio. Dit alles geteeld volgens de strengste normen en specificaties. BelOrta wil graag het plezier centraal stellen in het proeven van lokaal geteelde groenten en fruit. Gezond, smaakvol en vooral verbazend plezant.
Boost Nutrition is a rice mill, located in Merksem. We are a subsiduary of Ebro Foods, (www.ebrofoods.es), a Spanish food group active in rice and pasta. In our plant we process and pack rice for both retail and industry.
Brouwerij Martens is een trots en ambitieus familiebedrijf. In de 8 generaties aan de Belgische brouw industrie is de ambitie om steeds te zoeken naar manieren om het productieproces te innoveren nooit verdwenen, met een uitgebreid portfolio van producten en diensten op wereldschaal als gevolg.
La William is gesticht in 1963 en bracht als trendsetter als eerste Andalouse en Brasil op de markt. Het gebruik van verse en natuurlijke producten is van groot belang en dé reden waarom La William steeds de beste kwaliteit en de lekkerste smaak in elke saus naar boven weet te halen.
QUOMAK is een kennisinstelling voor de hartige voedingsindustrie. Met de hulp van wetenschappen, techniek, creativiteit, knowhow en expertise opgebouwd door jarenlange ervaring met ingrediënten en processen, ontwerpt en ontwikkelt QUOMAK klant specifieke industriële recepturen.
Core Business SNICK EuroIngredients SNICK EuroIngredients is sinds 1993 een zeer klantgerichte toeleverancier en producent van hoogwaardige culinaire en functionele ingrediënten, compounds en blends voor de voedingsindustrie in de Benelux.
Puratos is an international group offering a full range of innovative products, raw materials and application expertise to the bakery, patisserie and chocolate sectors. Our headquarters are just outside Brussels (Belgium), where the company was founded in 1919.
30.000 medewerkers, tientallen merken en bedrijven, en 1 duurzame blik op de toekomst, dat is een job bij Colruyt Group. Werken bij Colruyt Group is ‘Anders werken’, welke job je ook doet. Dat merk je vanaf dag 1. Of je nu projectleider bouw, maintenance & reliability of studie-ingenieur bent.

Pagina's