MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender

Kalender

Kalender

(42 resultaten)
01 dec 2019
Opleiding

Deze Engelstalige online cursus bevat meer dan 14 uur video en laat je toe om op jouw ritme te studeren en te herzien. De cursus 'Project management tools and techniques' is gebouwd op PMI terminologie en standaard en leid je in 10 logische stappen door een project. Schrijf je in en geniet van levenslange toegang !

15 okt 2020
Studiedag
Intellectuele eigendom

The webinars will provide patent engineers, IP and legal attorneys, and IP strategists with an overview of developments and challenges that these new technologies bring to the European and US patent systems.

Intellectuele eigendom
19 okt 2020
Opleiding
Bouw en infrastructuur

De Hogere Cursus Akoestiek wordt dit jaar voor de zevenenveertigste maal ingericht door het Nederlands Akoestisch Genootschap (NAG), de Belgische Akoestische Vereniging (ABAV) en de Expertgroep Akoestiek en Trillingen (ie-net).
Wegens succes wordt de vernieuwde formule van vorig jaar hernomen. Ook nu bevat de cursus dus de module Audio-Engineering, naast de modules Algemeen, Bouwakoestiek en Lawaaibeheersing.

Akoestiek & trillingen
22 okt 2020
Studiedag
Klimaat-Duurzaamheid-Leefmilieu

Welke kansen biedt waterhergebruik ? Kom dit te weten op de online studiedag georganiseerd door expertgroep 'Klimaat-Duurzaamheid-Leefmilieu'.

22 okt 2020
Studiedag
Bouw en infrastructuur, Gerechtsdeskundigen, Raadgevend ingenieurs

Ledenprijs : 52,50 € i.p.v. 75 €

een overzicht van de verschillende soorten normen (NBN, Eurocode, …), de totstandkoming, juridische draagwijdte en andere technische bepalingen (TV WTCB, STS, …).

Soorten (NBN, Eurocode, …) – totstandkoming – juridische draagwijdte – andere technische bepalingen (TV WTCB, STS, …)

ie-net Ingenieur-deskundigen
24 okt 2020
Opleiding
Bouw en infrastructuur, Gerechtsdeskundigen, Raadgevend ingenieurs

LEDENPRIJS : 1680 €

Op 10 april 2014 is de nieuwe wet op het deskundigenonderzoek verschenen: "Wet tot wijziging van verschillende bepalingen met het oog op de oprichting van een nationaal register voor gerechtsdeskundigen. Deze wet beoogt de officiële erkenning van deskundigen door FOD Justitie met het gevolg dat principieel enkel nog deze deskundigen door de diverse rechtbanken mogen aangeduid worden voor gerechtelijke opdrachten.

ie-net Ingenieur-deskundigen
24 okt 2020
Activiteit

Niet iedereen heeft het golfspel al onder de knie! Aan iedereen die graag wil kennismaken met de basisslagen en wat wil oefenen onder begeleiding, bieden wij de mogelijkheid om een ‘clinic’ te volgen, een golfinitiatie onder begeleiding van een gediplomeerde golfleraar, de ‘pro’. Kom voor een paar uurtjes eens proeven van die leuke sport met dat witte balletje.
Tijdens de initiatie leert onze pro u de basisslagen aan van golf in 3 aparte sessies: swing, chip/pitch en putting. Zijn dit u onbekende termen? Uitleg over de specifieke golfterminologie maakt uiteraard ook deel uit van deze golfinitiatie.
Als afsluiting kan een putting competition gehouden worden en kunnen we nog iets drinken in ‘De laatste afslag’.

ie-net Waasland
25 okt 2020
Activiteit

In kader van het Van Eyck-jaar, een gegidste wandeling doorheen Gent met als thema "de Bourgondische hertogen en Van Eyck: macht, kunst en geld".

ie-net Oost-Vlaanderen
28 okt 2020
Evenement
Arbeidsmarkt, Carrière

ie-net stelt de resultaten voor van de Startbaanenquête 2020 op dit webinar. Schrijf nu in en ontdek wat je kan verdienen als startende ingenieur!

ie-net Jongeren
29 okt 2020
Activiteit
Carrière

European Young Engineers (EYE) is een Europese vereniging voor jonge ingenieurs. Tweejaarlijks wordt er een weekend georganiseerd om ervaringen uit te wisselen, kennis op te doen en netwerken uit te bouwen.

ie-net Jongeren

Pagina's