MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender

Kalender

Kalender

(61 resultaten)
15 mei 2018
Activiteit

In het nieuwe Diamantmuseum, voorheen gevestigd op het Astridplein, wordt het rijke verleden van de Antwerpen geëvokeerd aan de hand van diverse prachtige collectiestukken en maken we kennis met edelsmeedkunst, diamantslijpen en de internationale diamnathandel. Na de middag bezoeken we Umicore, wereldleider in raffinage en recyclage van edelmetalen.

Afdeling: ie-net KVIV Senioren
15 mei 2018
Activiteit

We brengen bezoek aan Camps mosterd , maar vergis je niet. Camps mosterd maakt niet alleen mosterd!.
Een interressant bezoek voor de fijnproevers onder ons.

Afdeling: ie-net VIK Oost-Vlaanderen
16 mei 2018
Evenement

Schrijf je hier in voor de receptie van Advanced Engineering 2018.

16 mei 2018
Evenement
Ledenvergadering
17 mei 2018
Activiteit
Landbouw en Voeding

De Ecotron is een uniek, hoogtechnologisch onderzoekscentrum waarin de Universiteit Hasselt samen met andere internationale partners de effecten zal bestuderen van klimaatverandering op onze natuur.

Dit spiegelende onderzoekscentrum bestaat uit dertien hoogtechnologische ecosysteemkamers en is in totaal ruim 100 meter lang. De koepels hebben een hoogte van drie meter, de ‘verdieping’ waarop ze rusten vier meter.

Afdeling: ie-net KVIV Limburg
18 mei 2018
Activiteit
Materialen - Machinebouw

Nyrstar in België is een zinksmelter, met vestigingen in Balen en Overpelt. Ze behoort tot de internationale Groep Nyrstar, een geïntegreerd mijnbouw- en metaalbedrijf met een leiderspositie op de zink- en loodmarkt. Nyrstar heeft activiteiten in Europa, het Amerikaanse continent, China en Australië en stelt zowat 4.300 mensen tewerk.

Dit bezoek geeft u de mogelijkheid om de vestiging in Balen te bezoeken, waar zich onder meer de productieafdelingen Roosterij, Logerij en Elektrolyse bevinden.

Afdeling: ie-net VIK Mechelen
21 mei 2018
Activiteit

Bezoek Gevangenismuseum en / of wandeling Merksplas Kolonie !
De vroegere "landloperskolonie"

Afdeling: ie-net VIK Kempen
24 mei 2018
Activiteit

Beste Young Potentials,
ie-net jongeren gaat deze keer op bedrijfsbezoek bij UNILIN waarbij we jullie in een informele sfeer kennis laten maken met deze topspeler. UNILIN is producent van vele producten waaronder laminaat, parket, decoratieve panelen, dakelementen, isolatie- spaan- en MDF-platen.

Afdeling: ie-net Jongeren
26 mei 2018
Activiteit

Volzet – er is een wachtlijst

Een intensieve cursus om het betere bochtenwerk onder de knie (!) te krijgen, onder leiding van Jeroen Smeesters, directeur van Mercator Rijschool, en doorwinterde motard. Je leert je bochten anders nemen (wat niet wil zeggen sneller), waardoor je er veel meer van geniet, én in alle veiligheid. Een absoluut indrukwekkende ervaring!
De deelnemers worden gescreend door Jeroen (is er al voldoende ervaring aanwezig?). De groep is beperkt tot 8 motards, zonder passagier; elk rijdt om beurt vooraan, gevolgd door de instructeur, die je persoonlijk feedback kan geven.

Afdeling: ie-net Motards
26 mei 2018
Activiteit

Het Numerical Artefacts Museum – Informatique Pionniere opende op 27 okt 2016. Het vertelt over een ongelofelijke reis door de tijd , van de rekenmachine tot de smartphone. Vier particuliere collecties, ivm baanbrekende informatica, worden hier met de steun van de Koning Boudewijnstichting, die ook zal instaan voor hun voortbestaan , bijeengebracht.
Het Unisys computermuseum van Jacques Laffut in Brussel.
Het computermuseum Bull in Grimbergen.
De reken instrumenten van wijlen ingenieur Jacques Lemaire ( Wezembeek-Oppem)
‘Informatique et Bible’ van de abdij van Maredsous.

Afdeling: ie-net VIK Oost-Vlaanderen

Pagina's