MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender

Kalender

Kalender

(56 resultaten)
01 jun 2021
Opleiding

Deze Engelstalige online cursus bevat meer dan 14 uur video en laat je toe om op jouw ritme te studeren en te herzien. De cursus 'Project management tools and techniques' is gebouwd op PMI terminologie en standaard en leid je in 10 logische stappen door een project. Schrijf je in en geniet van levenslange toegang !

31 jan 2022
Opleiding
Management en vaardigheden

LEDENPRIJS PER MODULE : 245 euro

Je bent een gedreven ingenieur maar je twijfelt of er ook een manager in je verscholen zit ? Deze lessenreeks, gespreid over 4 maanden, brengt u een tal van vaardigheden bij die zowel op werkgebied als op persoonlijk vlak een verschil kunnen maken.

08 feb 2022
Opleiding
Gerechtsdeskundigen, Raadgevend ingenieurs

Gratis voor ie-net leden

in aanwezigheid van minister van Justitie Vincent Van Quickenborne

Erkend door IGO en OVB
Erkend door IEA-IAE

De gerechtsdeskundige is een belangrijke actor voor de waarheidsvinding zowel in strafzaken als in burgerlijke zaken. Zijn persoonlijkheid en zijn professionele en juridische kennis moeten hem toelaten een advies uit te brengen dat van groot belang kan zijn voor de tussenbeslissingen in een strafonderzoek en voor de eindbeslissing van de rechter. De taak van een gerechtsdeskundige – het kan niet genoeg worden onderstreept – is maatschappelijk zeer belangrijk. Zonder goede ‘correct’ handelende gerechtsdeskundigen is behoorlijke rechtspraak niet mogelijk.

ie-net Ingenieur-deskundigen & bemiddelaars
09 feb 2022
Evenement
Arbeidsmarkt, Carrière, Vrijwilligers

Wil je je sociaal engageren en droom je van een job in het onderwijs maar durf je te stap niet te zetten? Op 2 maart organiseert ie-net in samenwerking met de vzw Teach for Belgium hierover een online informatiesessie.

11 feb 2022
Opleiding
Bouw en infrastructuur, Civiele Techniek

2e editie
Het bouwen met hout wint meer en meer aan populariteit in België. Deze cursus belicht het ontwerp en de berekening van zulke houtbouwconstructies. Afsluiten doen we met een praktijkdag.
Apart inschrijven kan voor de modules Brand en Akoestiek (17/12/21) en de Praktijkdag (11/02/22).

Bouwfysica, gebouwentechniek en architectuur
16 feb 2022
Studiedag
Klimaat-Duurzaamheid-Leefmilieu, Landbouw en Voeding, Milieu

De problematiek rond stikstofdepositie is tegenwoordig bijzonder actueel en zit in een hardnekkige impasse. De ie-net Expertgroepen 'Klimaat-Duurzaamheid-Leefmilieu' en ‘Agrarische Productie & Ecosfeer’ hebben zich tot doel gesteld door middel van een aantal studiedagen en events meer duidelijkheid te scheppen en de zoektocht naar oplossingen te stimuleren.

Agrarische productie & ecosfeer
Klimaat-Duurzaamheid-Leefmilieu
21 feb 2022
Opleiding
Bouw en infrastructuur, Koeltechniek, klimatisatie en HVAC

Ledenprijs : 1.890 €

Nieuw in deze ONLINE editie :
De opleiding wordt uitgebreid naar 14 halve dagen. Deze cursus geeft een praktisch inzicht in de capaciteitsbepaling en zijn parameters, hoe warmte- en koudeproductie geconcipieerd wordt, op welke end-users en roosters men moet letten, wat de energetische en comforttechnische impact van een bepaald concept is. Extra aandacht wordt besteed aan de recente reglementering en wetgeving.
Deze online cursus wil vooral praktisch zijn (aan de hand van talloze voorbeelden) en niet al te theoretisch, hij wordt dan ook gegeven door docenten die al jaren in het vak staan.

Bouwfysica, gebouwentechniek en architectuur
21 feb 2022
Opleiding
Onderhoud

LEDENPRIJS : 1365 €

Alle modules in deze cursus worden gegeven door ervaren reliability engineers. De insteek is steeds praktisch met een ruime mogelijkheid tot interactie en discussie.

22 feb 2022
Studiedag
Intellectuele eigendom

The expert group on Intellectual Property of ie-net organizes a webinar in co-operation with an expert team of British, Dutch, French and German attorneys-at-law and patent attorneys to address the Doctrine of Equivalents on national and European level.

Intellectuele eigendom
22 feb 2022
Studiedag
Chemie en Biomedische techniek, Materialen - Machinebouw

Deze thema avond wil een duidelijk overzicht geven over het verschil in standpunten tussen het ontwerp, de aanleg en het beheer van ondergrondse transport 'pipelines' en de meestal bovengronds geïnstalleerde (proces)piping.

Piping Pijpleidingen en Lastechnieken

Pagina's