MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender

Kalender

Kalender

(55 resultaten)
28 jul 2018
Activiteit

Motor-toerrit startend vanuit Merkem (W.Vl.), georganiseerd door MTC Vrijbos uit Houthulst, waar we als ie-net Motards aan deelnemen. Elk jaar weer een schitterende rit doorheen het landschap van een historisch vergeten stukje Vlaanderen : Noord-Frankrijk, maar vroeger Frans-Vlaanderen. Al toerend herken je ongetwijfeld de Vlaamse oorsprong van veel dorps- & stadsnamen.
Verleden jaar namen we voor de eerste maal deel, en konden we genieten van een perfect georganiseerde en volledig bewegwijzerde toer (ook met gpx-routes mogelijk).

Afdeling: ie-net Motards
01 aug 2018
Activiteit

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert vzw De Wommeltjes i.s.m. ie-net VIK Antwerpen haar succesvolle foto fietszoektocht.
Een route van 24,4 km waar je onderweg de 40 vragen probeert op te lossen aan de hand van kleurenfoto's.
Je kan enkel digitale versies aankopen via ie-net.

Afdeling: ie-net VIK Antwerpen
04 aug 2018
Activiteit
Landbouw en Voeding

We bezoeken het Hagelandse wijnbouwbedrijf dat de ondertussen bekend geworden Kluisberg (wijn) produceert. Zij geven ons een unieke inkijk in de manier waarop zij teruggaan naar traditie om vandaag een subtiele en frisse wijn te maken. Een gids leidt ons door de wijngaarden, waarna we de wijnmakerij bezoeken. Tenslotte degusteren we het resultaat!

Afdeling: ie-net Brabant - Brussel
09 aug 2018
Activiteit

We krijgen uitzonderlijk de gelegenheid om het controlecentrum van ELIA plus de hoogspanningspost EDISON te bezichtigen.

Na de lunch bezoeken we het gloednieuwe museum van de Nationale Bank van België.

Omwille van veiligheidsredenen wordt dit bezoek beperkt tot 30 deelnemers en zal de inschrijving worden afgesloten op 16 juli 2018.

Afdeling: ie-net KVIV Senioren
11 aug 2018
Activiteit

Reserveren voor 30/06/2018 - Nog 1 kamer beschikbaar

Motorreis naar het Duitse Sauerland. Vijf dagen heerlijk rondtoeren over bochtige asfaltwegen in de bossen en hellingen van het Sauerland. We logeren in het familiehotel Landgasthof www.hauszursonne.de. Ongeveer 1400 à 1800 km in vijf dagen, naargelang je op dagbasis kiest voor een kortere of langere route.

Afdeling: ie-net Motards
11 aug 2018
Activiteit

Reserveren voor 30/06/2018 - Nog maar 1 kamer beschikbaar

Wandelreis in het Duitse Sauerland. Vijf dagen heerlijk genieten van korte en/of langere wandelingen in de bossen en op de hellingen van het Sauerland. We logeren in het familiehotel Landgasthof www.hauszursonne.de.

De reis loopt parellel met de reis die door ie-net Motards wordt georganiseerd (zie https://www.ie-net.be/motorreis2018): dus wie niet met de motor wil rondtoeren kan wel op een andere manier genieten van de omgeving, en van de gezelligheid van de groep.

Afdeling: ie-net Brabant - Brussel
17 aug 2018
Activiteit

Vertrek op 17/08/2018 in Brussel of elders, per luxe autocar naar Würzburg voor overnachting.
Volgende dag inscheping in de 5 Ster luxe boot “Amadeus Queen” voor vol pension verblijf.
Aanleg plaats en uitstap voor begeleid bezoek (net Nederlandstalige gids) aan de steden: Wenen, Boedapest, Hongaarse Poesta, Belgrado, Iron Gate, Boekarest en St Gheorge aan de Zwarte zee.
Alle leden van ie-net ingenieursvereniging zijn van harte welkom.

Afdeling: ie-net VIK Limburg
22 aug 2018
Activiteit

Jacht in Vlaanderen. Wat houdt het in? Hoe draagt het bij tot het beheer van populaties, natuurwaarden, en tot de realisatie van maatschappelijke doelstellingen? Kathleen Vanhuyse van de Hubertus Vereniging Vlaanderen (HVV - www.hvv.be) en Jim Casaer van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek (INBO - www.inbo.be) komen dit toelichten in een authentieke boswachterswoning aan de rand van het Meerdaalwoud. Nadien gaan we op speurtocht naar wild of sporen van de aanwezigheid ervan.

Afdeling: ie-net Brabant - Brussel
10 sep 2018
Opleiding
Chemie en Biomedische techniek

Leer verantwoorde en veilige beoordelingen maken ivm de overdrukbeveiliging en alle types veiligheidskleppen die in de procesindustrie worden gebruikt.
Bekom een certificaat geldig voor een periode van 5 jaar na het afleggen van een test.

Afdeling: Chemische en Biochemische Techniek
10 sep 2018
Opleiding
Veiligheid

De opleiding "Praktische inleiding tot Fire Safety Engineering" beoogt een betere samenwerking tussen verschillende doelgroepen bij projecten rond brandpreventie door de invalshoeken en uitgangspunten van iedere discipline te belichten.

Afdeling: Veiligheid en beveiliging

Pagina's