MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender

Kalender

Kalender

(58 resultaten)
01 jun 2021
Opleiding

Deze Engelstalige online cursus bevat meer dan 14 uur video en laat je toe om op jouw ritme te studeren en te herzien. De cursus 'Project management tools and techniques' is gebouwd op PMI terminologie en standaard en leid je in 10 logische stappen door een project. Schrijf je in en geniet van levenslange toegang !

14 okt 2021
Activiteit
Lucht- en Ruimtevaart, Meet- en Regeltechniek

Tijdens deze presentatie bieden we je een inkijk in zowel de wetenschappelijke doelstellingen als de meer technische aspecten van de ruimtemissies waar het BIRA aan meewerkt(e).

Lucht & ruimtevaart
18 okt 2021
Evenement
Arbeidsmarkt, Carrière, Jobaanbiedingen

ie-net stelt de resultaten voor van de Startbaanenquête 2021 op zes locaties. Schrijf nu in en ontdek wat je kan verdienen als startende ingenieur!

19 okt 2021
Studiedag
Bouw en infrastructuur, Civiele Techniek, Project Management

Ervaringen met PPS rond grote infrastructuurprojecten worden voorgesteld.
Wat zijn de pro's, contra's, valkuilen, opportuniteiten, ...?

Civiele techniek
22 okt 2021
Activiteit
Bouw en infrastructuur

We bezoeken het gerestaureerde stadstheater, Koninklijke Vlaamse Schouwburg, achter de schermen. We vertrekken bij de geschiedenis en het ontstaan van dit gebouw waar een twintigtal jaar terug gestart werd met een grondige renovatie om uit te komen op een hedendaagse realisatie met 3 speelplekken.

ie-net | Brabant - Brussel
24 okt 2021
Activiteit
Klimaat-Duurzaamheid-Leefmilieu

Het arboretum is een groot ‘museum’ van bomen en struiken waar je door kunt wandelen zoals in een park. In elk seizoen is er wel een andere boom of struik die de show steelt. Er groeien meer dan vijfhonderd andere soorten bomen en struiken. Er is ook een grote collectie vaste planten.
We bezoeken het Arboretum onder leiding van een gids. Zorg voor aangepast schoeisel, en desnoods regenkledij, indien het weer dit vereist.

ie-net Waasland
ie-net Oost-Vlaanderen
25 okt 2021
Studiedag
Klimaat-Duurzaamheid-Leefmilieu, Landbouw en Voeding

In deze tweedelige webinar wordt gefocust op de technologische, nutritionele en voedselveiligheidsaspecten van plantaardige eiwitten als grondstof voor vleesalternatieven.

Voeding
Klimaat-Duurzaamheid-Leefmilieu
27 okt 2021
Activiteit
Klimaat-Duurzaamheid-Leefmilieu

Cozmix is het bezoekerscentrum van Volkssterrenwacht Beisbroek. In het Planetarium maken we via een filmprojectie op koepel kennis met de explosieve kosmos. Nadien volgt een rondleiding in de interactieve tentoonstelling over sterrenkunde.
Na de lunch in Oostende wacht ons in het Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ) een boeiende uiteenzetting door Dr. Jan Seys over de problematiek van het stijgende zeewater.

ie-net | KVIV Senioren
28 okt 2021
Studiedag
Bouw en infrastructuur, Civiele Techniek

Omschrijving van het tunnelproject in de stad Kopenhagen

Civiele techniek
29 okt 2021
Activiteit
Bouw en infrastructuur

ie-net biedt, aan de snelle beslissers, de mogelijkheid om naast een bezoek aan Parijs, even achter de schermen te komen kijken van wat vandaag bestempeld wordt als de grootste Europese werf inzake mobiliteitsverbetering van een stad: 200 km nieuwe metro-lijnen

ie-net Mechelen

Pagina's