MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender

Kalender

Kalender

(69 resultaten)
06 nov 2018
Opleiding
Bouw en infrastructuur, Project Management

LEDENPRIJS : 3000 €

Een volledig herwerkt en up-to-date concept, als voortzetting van de traditionele cursus Bouwmanager. Het doel van deze 10-daagse cursus : projectmanagers opleiden en hen een dieper inzicht geven bij het opzetten en uitvoeren van projecten in de Belgische bouwsector.

Civiele techniek
10 nov 2018
Opleiding
Bouw en infrastructuur, Gerechtsdeskundigen

LEDENPRIJS : 1625 €

Op 10 april 2014 is de nieuwe wet op het deskundigenonderzoek verschenen: "Wet tot wijziging van verschillende bepalingen met het oog op de oprichting van een nationaal register voor gerechtsdeskundigen. Deze wet beoogt de officiële erkenning van deskundigen door FOD Justitie met het gevolg dat principieel enkel nog deze deskundigen door de diverse rechtbanken mogen aangeduid worden voor gerechtelijke opdrachten.

14 nov 2018
Activiteit

Een fun geladen, ontspannen avond onder ingenieurs aan een voordelig tarief.
Escape room thema's: Casino, Turnhout, School

ie-net | VIK Kempen
15 nov 2018
Opleiding
Energie en Elektriciteit

LEDENPRIJS : 500 €

Een bedrijf dat industrieel wil overleven moet kosten reduceren, ook energiekosten. Deze cursus biedt hiertoe een systematische aanpak met talrijke voorbeelden uit de praktijk. De cursus is dan ook een must voor iedereen die zich in de procesindustrie inzet voor kostenbesparingen.

15 nov 2018
Evenement
Management en vaardigheden, Vrijwilligers

Wist je dat op 13 december een nieuwe bestuursploeg wordt gekozen? Wist je dat er jaarlijks 4 nieuwe bestuurders worden gekozen? Ken je de rechten en plichten van onze bestuurders? Ontdek het op het Actieve Vrijwilligers Platform.
Wil je van uw presentatie een succes maken? Ontdek de tips van Hans Van de Water, internationele presentatiecoach.

15 nov 2018
Activiteit

Kunnen we steden leefbaar houden? En wat met privacy? Kan dit nog gerijmd worden met onze nood aan veiligheid? En wat is er nog nodig om tot een menswaardige stad te komen?
Deze en nog andere vragen komen aan bod tijdens deze
boeiende uiteenzetting door Smart City expert Prof. Pieter Ballon

ie-net | KVIV Limburg
16 nov 2018
Evenement
Intellectuele eigendom

30 jaar cursus Europees Octrooirecht en Octrooipraktijk kunnen we niet ongemerkt laten voorbijgaan. Dit jubileum wordt gevierd met een academische zitting, gevolgd door een netwerkreceptie. Iedereen welkom !

Intellectuele eigendom
17 nov 2018
Activiteit
Landbouw en Voeding

Een 2 uur durend bezoek aan de champignonkwekerij in de prachtige kelders van Kuregem, waar u kennis kan maken met een ongeëvenaarde kweektechniek van de Japanse paddenstoel.

ie-net | VIK Mechelen
19 nov 2018
Opleiding
Management en vaardigheden

Je bent een gedreven ingenieur maar je twijfelt of er ook een manager in je verscholen zit ? Deze lessenreeks, gespreid over 4 maanden, brengt u een tal van vaardigheden bij die zowel op werkgebied als op persoonlijk vlak een verschil kunnen maken.

19 nov 2018
Evenement
Industrie 4.0, Week van de Ingenieur

Welke opportuniteiten zijn er en wat zijn de bedreigingen? Is er nood aan omscholing voor de huidige generatie ingenieurs? En hoe moeten de nieuwe ingenieurs opgeleid worden?
Dit en nog veel meer wordt op maandag 19 november bekend gemaakt tijdens het Ingenieursdebat: industrie 4.0.
Ivan Van de Cloot stelt zijn rapport voor over de toekomst van de maakindustrie in België.

Pagina's