MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender

Kalender

Kalender

(61 resultaten)
01 dec 2019
Opleiding

Deze Engelstalige online cursus bevat meer dan 14 uur video en laat je toe om op jouw ritme te studeren en te herzien. De cursus 'Project management tools and techniques' is gebouwd op PMI terminologie en standaard en leid je in 10 logische stappen door een project. Schrijf je in en geniet van levenslange toegang !

06 jan 2020
Opleiding

Deze module maakt deel uit van de cursus Van Ingenieur tot Manager.
Bij het maken van Mind Maps® benut u ten volle uw creativiteit, werkt u breinvriendelijk, stimuleert u uw geheugen en u spaart aanzienlijk veel tijd. Dat Mind Maps® prima werken als geheugensteuntjes berust op het feit dat deze techniek steunt op de brainware of de software van uw hersenen. Uw zintuiglijke opname wordt gestimuleerd, uw kort termijn geheugen wordt aangesproken en uw Mind Map® helpt u om uw gegevens snel en efficiënt te repeteren en definitief in uw brein op te slaan.

13 jan 2020
Opleiding

Deze module maakt deel uit van de cursus Van Ingenieur tot Manager.
Krijg tijdens deze avond inzicht in je eigen effectiviteit en die van je team en bruikbare handvaten om
die te versterken en je persoonlijke en teamdoelstellingen te bereiken.

20 jan 2020
Opleiding

Deze module maakt deel uit van de cursus Van Ingenieur tot Manager.
Deze opleiding is gebaseerd op de basisprincipes van Tony Buzan waarbij ernaar gestreefd wordt om uw rechter‐ en linker brein meer samen te benutten. De principes van breinvriendelijk leren worden u aangeleerd en dit resulteert in een aanzienlijke toename van uw leessnelheid (een verdubbeling tot verdrievoudiging) en u onthoudt beter wat u gelezen hebt. Door uw ogen en uw brein optimaal te laten samenwerken leest u sneller en efficiënter.

23 jan 2020
Activiteit
Ledenvergadering

Bij NIKE in Ham presenteert een directielid de wereldwijde NIKE-groep en vertelt ons over het belang van een moderne logistiek. We zien daarna wat dit concreet betekent. Na de lunch in restaurant Wolfstee te Herentals bezoeken we het KUNSTCENTRUM HUGO VOETEN. We vernemen meer over de verrassende kunstcollectie maar ook over het imposante gebouw.`

ie-net | KVIV Senioren
26 jan 2020
Activiteit

Het bestuur van de deelgroepen ie-net West-Vlaanderen (ie-net KVIV | West-Vlaanderen i.s.m. ie-net VIK | West-Vlaanderen) nodigen u, als lid van ie-net, uit om te klinken op het nieuwe jaar. We ontvangen u vanaf 9u30, gevolgd door een woordje van de voorzitters, waarna de groep ‘De schedelgeboorten’ een greep van liedjes brengt die de grote thema's van het leven weten te beroeren. Aansluitend receptie en netwerking.
Er is kinderanimatie voorzien.
Een Nieuwjaarslunch wordt georganiseerd, enkel toegankelijk voor wie daarvoor specifiek ingeschreven en betaald heeft.

ie-net West-Vlaanderen
ie-net | KVIV West-Vlaanderen
ie-net | VIK West-Vlaanderen
27 jan 2020
Opleiding plus
Bouw en infrastructuur

De Hogere Cursus Akoestiek wordt dit jaar voor de zesenveertigste maal ingericht door het Nederlands Akoestisch Genootschap (NAG), de Belgische Akoestische Vereniging (ABAV) en de Expertgroep Akoestiek en Trillingen (ie-net).
Wegens succes wordt de vernieuwde formule van vorig jaar hernomen. Ook nu bevat de cursus dus de module Audio-Engineering, naast de modules Algemeen, Bouwakoestiek en Lawaaibeheersing.

Akoestiek & trillingen
27 jan 2020
Opleiding

Deze module maakt deel uit van de cursus Van Ingenieur tot Manager.
Scoren doet u dankzij een sterke eigen body language en het correct kunnen lezen van anderen.
Leer bewust het onbewuste beïnvloeden en bereik verrassende resultaten!

28 jan 2020
Activiteit

ie-net Vrouw en Ingenieur nodigt je uit om het nieuwe jaar feestelijk in te zetten!
Receptie en gastlezing van prof. dr. Liesbet Stevens, KU Leuven.

ie-net Vrouw en Ingenieur
29 jan 2020
Activiteit

Medische Beeldvorming (MB) en Radiotherapie (RT)
Historiek , Technieken, Gebruik, De Technoloog

ie-net | VIK Senioren

Pagina's