MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender

Kalender

Kalender

(57 resultaten)
19 mrt 2019
Opleiding
Bouw en infrastructuur

DE CURSUS IS VOLZET. ER WORDT EEN WACHTLIJST AANGELEGD.

Eurocode 6 : Ontwerp en berekening van constructies van metselwerk

Tijdens deze cursus krijgt de ontwerper inzicht in het gebruik van keramische binnenmuurstenen als volwaardig constructie-element.

De cursus wordt aangeboden op drie locaties (Gent-Mechelen-Beringen) en u kiest één van de drie locaties.

Civiele techniek
21 mrt 2019
Studiedag
Bouw en infrastructuur

Het voormiddagprogramma behandelt voornamelijk de theoretische aspecten van monitoringstechnieken. Welke technieken bestaan er ? Hoe worden ze toegepast ?
In de namiddag krijgt u een aantal praktijkcases rond gebouwen, bruggen, optische vezeltechnieken,...

Civiele techniek
21 mrt 2019
Activiteit
Lucht- en Ruimtevaart

OIP is een hoog-technologisch bedrijf dat in de entiteiten "army" en "space" en "security" op de internationale markten sterk aanwezig is.
Gesticht in 1919 in Gent heeft het sedert enkele jaren zijn adres in Oudenaarde.
Een uitzonderlijk en boeiend bezoek!

ie-net | VIK Senioren
21 mrt 2019
Activiteit
Bouw en infrastructuur

MARLUX, “Your home, outside”, de nummer 1 in betonnen bestratingsproducten in België, produceert en levert hoogwaardige en kwaliteitsvolle terrastegels, klinkers, boordstenen en tuinafwerkingsproducten.
Marlux werd gesticht in 1907 en in 2007 ging het samen met voormalig concurrent Klaps, beiden produceerden betontegels.
MARLUX maakt vandaag deel uit van de sterke internationale CRH groep. Deze multinational, van origine Ierse groep , is actief in grondstoffen, bouwmaterialen, producten voor infrastructuur en waterbehandeling. Prefaco, Echo, Oeterbeton, Lambrechts, Ergon, Schelfhout, Douterloigne en Stradus Infra behoren tot dezelfde groep, die vestigingen heeft over de gehele wereld

ie-net | KVIV Limburg
21 mrt 2019
Activiteit
Veiligheid

Wat kan U verwachten? Een interactieve avond over de verschillende sprinklersystemen, toepassingen en zowel complexe lokale als internationale regelgevingen uit dit vakgebied.

ie-net Waasland
24 mrt 2019
Activiteit

We starten het nieuwe seizoen met een Lenterit die start in de provincie Antwerpen.
Met de motorhelm in de wind, op de moto, ontdek je Zeeland op je eigen manier. Het water is nooit ver weg, een aangename zeebries, honderden kilometers van kronkelende kust zorgen voor een ‘buutehewone’ ervaring.
Een van de indrukwekkendste waterweringen van alle Deltawerken ligt in Zeeland: de Oosterscheldekering. De pijlers en schuiven kunnen dicht bij een extreem hoog waterpeil. De Deltawerken zijn na de Watersnoodramp in 1953 gebouwd, zodat een ramp als deze nooit meer kan gebeuren.
De Oosterscheldekering is het grootste en beroemdste Deltawerk.

ie-net Motards
27 mrt 2019
Studiedag
Bouw en infrastructuur, Project Management

LEDENPRIJS: 175 €

Er zijn nieuwe wetten van kracht inzake bemiddeling en minnelijke schikkingen. Welke invloeden heeft dit op de bouw- en infrastructuurprojecten?

27 mrt 2019
Evenement

Studeer je binnenkort af als ingenieur, ben je nog op zoek naar werk of heb je hogere ambities bij je huidige werkgever? Kom dan zeker naar onze lezing over leiderschap en delegeren.

ie-net Jongeren
ie-net | Brabant - Brussel
28 mrt 2019
Opleiding
Carrière, Management en vaardigheden, Project Management

LEDENPRIJS: € 280

Deze korte praktijkgerichte cursus, bestaande uit twee avondsessies, wil een globaal overzicht geven van de verschillende elementen en aspecten van de bedrijfsfinanciën.
Ben jij in je functie verantwoordelijk voor bepaalde financiële aspecten die betrekking hebben op je dienst/afdeling? Of ben je op zoek naar meer inzicht in bedrijfsfinanciën om (op termijn) deze functie optimaal te kunnen uitvoeren?
Dan is deze korte avondcursus de uitgelezen kans voor jou!

30 mrt 2019
Activiteit

Stad met politici, ondernemers en ingenieurs in een industriëel verleden.
Meerdere ingenieurs en ondernemers hebben in Leuven vanaf 1860 bedrijven opgericht en via hun politieke connecties stonden deze bedrijven op de wereldkaart.

ie-net | Brabant - Brussel

Pagina's