MENU Menu
of
Nieuws
Home / Nieuws

Nieuws

Nieuwsberichten (162)
27/07/2023
Opleidingen

Ontdek - Leer - Groei 

Ie-net biedt kwaliteitsvolle opleidingen en studiedagen aan die speciaal zijn ontworpen voor ingenieurs zoals jij. Of je nu je expertise wil uitbreiden, je vaardigheden wil verbeteren of gewoon op de hoogte wil blijven van de nieuwste trends in de industrie, we hebben een breed scala aan cursussen om aan je wensen te voldoen.

27/05/2023
ie-net-vrijwilligers

Ie-net ingenieursvereniging organiseert in 2023 opnieuw de ie-net-prijzen, een wedstrijd voor alle burgerlijk, bio- en industrieel ingenieurs die in 2023 hun masterdiploma behalen.
Voor de editie van dit jaar zijn we op zoek naar gepassioneerde juryleden met een kritisch oog. De jurering bestaat uit een eerste ronde (schriftelijke beoordeling van ingezonden deelnames) en een digitale finaleronde.

20/04/2023
Ledenvoordeel

Welkom bij onze eerste ILYA Flash. Een e-zine dat je als lid van ie-net helemaal gratis ontvangt. Dé ideale aanvulling voor ons papieren magazine, want met dit kanaal leggen we de focus helemaal op technologie. Geen saaie pdf, wel een vlot digitaal magazine waar je in kan swipen, kijken en luisteren.

Pagina's