MENU Menu
of
Nieuws
Home / Nieuws

Nieuws

Nieuwsberichten (167)
30/05/2024
ILYA FLASH

Van een wat doorgeslagen hobby je werk maken en een eigen bedrijf oprichten. Bio-ingenieurs Simon Martens en Milan Van Nuffel maken het waar met SOBR. Onder die naam gieten de zelfverklaarde ‘mad scientists’ hun kennis over fermentatie in flesvorm. Het resultaat is een niet-alcoholische drankervaring die niet leidt tot een houten kop. Lees er alles over in de nieuwe ILYA Flash!

25/11/2023
Week van de Ingenieur

Woensdag 23 november vond de uitreiking plaats van de ie-net-prijzen. De masterproeven waren dit jaar van een zeer hoog niveau, dus de jury had geen gemakkelijke taak. 
Benieuwd wie de winnaars zijn? 

27/07/2023
Opleidingen

Ontdek - Leer - Groei 

Ie-net biedt kwaliteitsvolle opleidingen en studiedagen aan die speciaal zijn ontworpen voor ingenieurs zoals jij. Of je nu je expertise wil uitbreiden, je vaardigheden wil verbeteren of gewoon op de hoogte wil blijven van de nieuwste trends in de industrie, we hebben een breed scala aan cursussen om aan je wensen te voldoen.

27/05/2023
ie-net-vrijwilligers

Ie-net ingenieursvereniging organiseert in 2023 opnieuw de ie-net-prijzen, een wedstrijd voor alle burgerlijk, bio- en industrieel ingenieurs die in 2023 hun masterdiploma behalen.
Voor de editie van dit jaar zijn we op zoek naar gepassioneerde juryleden met een kritisch oog. De jurering bestaat uit een eerste ronde (schriftelijke beoordeling van ingezonden deelnames) en een digitale finaleronde.

Pagina's