MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven
80 bedrijven gevonden
Dankzij onze 60 jaar ervaring en state-of-the-art machines kom je terecht in een gedreven en open familiebedrijf! We zijn specialist in België op gebied van 3 divisies, Aannemingsbedrijf Aertssen, Aertssen Kranen, Aertssen Transport en Logistiek. Wij verzorgen de meest uiteenlopende projecten!
Wij zijn een algemene bouwonderneming die vooral actief is in de sector van de openbare aanbestedingen. Wij voeren bouw- en renovatiewerken uit voor steden en gemeenten, sociale huisvestingsmaatschappijen, schoolgemeenschappen enz.
Altez Group is een veelzijdige, geïntegreerde bouwgroep, met specialisatie in diverse sectoren van de prefab bouwwereld (industrie, agrarisch, hippisch), projectontwikkeling en HVAC. Innovatie en diversificatie staan centraal bij al onze activiteiten. Wij zijn een allround bouwbedrijf met kantoren in Tielt (B) en Oudsbergen (B) en een eigen productieafdeling voor prefab beton en een afdeling voor metaalconstructies.
Antwerpse Bouwwerken is een algemene aannemer met een erkenning in klasse 8. Na een evolutie van meerdere decennia is AB uitgegroeid tot één van de belangrijkste aannemers actief in Vlaanderen. AB streeft er altijd naar om studies te optimaliseren en de meest vernieuwende technische oplossingen te bieden, en dit gaat hand in hand met de nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers met als doel de meest veelzijdige projecten te realiseren.
STABILITEIT - TECHNIEKEN - VEILIGHEIDSCOÖRDINATIE - MILIEU - EPB Als ingenieursbureau voor bouw en milieu zijn wij praktijkgericht en prijsbewust. Voor iedere opdracht onderzoeken we de mogelijkheden en beperkingen van het project. Daaruit ontwikkelen we dan een concept dat aan al uw eisen voldoet. Dit kan door de ruime ervaring van Archimedes. Ervaring met het behandelen van de stabiliteit van gebouwen en constructies. Met technische installaties. Met de opvolging van milieu- en veiligheidsverplichtingen. En met opdrachten voor zowel industrie als voor particulieren, overheid en projectontwikkelaars. Bij de oprichting in 1988 bestond Archimedes uit één ingenieur, één computer en één berekeningsprogramma. Vandaag werken 20 ingenieurs en tekenaars aan projecten in België, Duitsland, Nederland, Frankrijk en Luxemburg. Neem een kijkje bij 'Services'​ voor meer uitleg over de verschillende disciplines binnen Archimedes.
BAM Contractors is a well-respected, multidisciplinary player in the infrastructure sector. Our operating company forms part of the Royal BAM Group. Our “Together we create space” mission accurately reflects BAM Contractors’ approach to its daily operations. Public and private customers alike can call on our expertise for rail and road works, tunnel and bridge construction and industrial projects. Our expertise is the result of decades of experience, and a strong focus on quality and innovation. In addition to quality, our 425-strong team of dedicated BAM employees is passionate about safety, professional knowledge and service. With offices in Eke and Sint-Truiden and a head office in Neder-Over-Heembeek, we can assure our partners nationwide coverage and an exceptionally local service. Multidisciplinary, sustainable and reliable; that is BAM Contractors to a tee.
ASK Romein is een totaalbouwer met eigen productiefaciliteiten voor staalconstructies. We hebben alle technische expertise in huis om complexe bouwprojecten te ontwerpen en te realiseren, dit zowel met staal als met beton en hout.

Pagina's