MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven
17 bedrijven gevonden
3PLW heeft een industrieel proces ontwikkeld dat voedselafval omzet in de bouwstenen van biologisch afbreekbaar bioplastic, waardoor hogere inkomsten worden gegenereerd uit de verwerking van voedselafval dan uit de productie van biogas, en dit allemaal met een minimale impact op het milieu. Het proces van 3PLW stelt haar klanten in staat om op efficiënte wijze bioplastic te produceren uit een verscheidenheid aan gemeentelijke, industriële en agrarische voedselafvalstromen.
Grondbank vzw is een erkende bodembeheerorganisatie die instaat voor de opvolging en traceerbaarheid van grondstromen in het Vlaamse gewest. Wij zijn de onafhankelijke schakel tussen alle actoren die betrokken zijn bij grondverzet in het kader van bouw- en infrastructuurprojecten. Daarbij zijn wij eveneens verantwoordelijk voor de opvolging van meer dan 160 tussentijdse opslagplaatsen en centra voor grondreiniging die gronden behandelen en opnieuw op de markt brengen. Grondbank is als kenniscentrum ook gespecialiseerd in ondersteuning en adviesverlening.
Indaver verwerkt afval van gespecialiseerde installaties, met als doel zoveel mogelijk energie en producten terug te winnen. Vandaag en in de toekomst spelen wij een rol in het realiseren van een duurzame circulaire economie. De uitdaging is om de materiaalkringloop efficiënt en veilig te sluiten.
TOMRA was founded on an innovation in 1972 that began with the design, manufacturing and sale of reverse vending machines (RVMs) for automated collection of used beverage containers. Today TOMRA provides technology-led solutions that enable the circular economy with advanced collection and sorting systems that optimize resource recovery and minimize waste in the food, recycling and mining industries.
VLEEMO NV is een Vlaams windenergiebedrijf dat gespecialiseerd is in duurzame ontwikkelingen in havengebied. Het bouwde tot op vandaag dertig windturbines op de Rechteroever van de Haven van Antwerpen. Deze turbines worden momenteel ook door VLEEMO geëxploiteerd. Z
Gespecialiseerd in milieuwerken - bodemsanering, waterzuivering, in situ-sanering - en complexe civiele werken voor realisatie van omgevings- en recreatiewerken, bouw tankstations en containerparken
Keppel Seghers Belgium NV behoort tot de milieudivisie van het Singaporese Keppel Corporation Ltd en biedt ecologische totaaloplossingen in afvalmanagement en hernieuwbare energie. Bij Keppel Seghers draag je bij aan een duurzame samenleving en een schonere toekomst!
VYNCKE designs and builds green and clean energy plants burning biomass and Solid Recovered Fuel (SRF) to produce thermal energy and electrical power. The energy comes individually or in any combination of steam, hot water, thermal oil and hot gas. We are a global family of Vynckeneers worldwide.
Avecom is a Belgian-based expert in Microbial Resource Management. We are an independent SME with an experienced team of 10 engineers. Avecom has its own fully equipped labs and multiple pilot facilities to scale up our innovations from the lab to commercial size projects.

Pagina's