MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven
160 bedrijven gevonden
Wil je bijdragen aan een mooiere wereld in balans en deel uitmaken van een duurzame organisatie in ontwikkeling? Als multidisciplinair studiebureau bieden wij jou de kans om mee te werken aan uitdagende projecten in infrastructuur, gebouwen of consultancy services.
Wij zijn een bouwbedrijf gespecialiseerd in herstelling en bescherming van beton en waterdichte renovaties van balkonterrassen. Wij tellen een 25-tal medewerkers en zijn gevestigd in Merksem (Antwerpen). Ons werkgebied is Vlaanderen en Brussel.
Sweco geeft vorm aan de duurzame steden en gemeenschappen van morgen. Ons werk resulteert in duurzame gebouwen, efficiënte infrastructuur en kwaliteitsvolle industrie- en energieprojecten. Met 17.000 medewerkers in Europa bieden we onze klanten de juiste expertise voor iedere situatie.
Als projectsourcing bedrijf richt Tormans zich op enerzijds technische & engineering specialisten en anderzijds administratieve profielen die actief zijn in alle sectoren. Tormans streeft naar een langetermijnrelatie met zowel haar medewerkers als klanten, die beiden centraal staan.
Sinds 2011 begeleidt brantsandpatents talloze vennootschappen bij het beschermen van hun innovaties via octrooien (ook patenten genoemd). Na een eerste kennismaking met uw bedrijf en uw innovatieve producten/technologie, zorgen wij voor een bescherming op maat van uw intellectuele eigendom.
BUREAU PARTNERS – architecten & ingenieurs ontwerpt en begeleidt utilitaire, openbare en private bouwprojecten. Het bureau werd in 1987 opgericht en wordt geleid door ir. arch. Wim Schamp en arch. Nik Vande Maele. Met een vijftiental architecten, ingenieurs en tekenaars is een volledig scala van ontwerpdisciplines aanwezig in het bureau. De interne coördinatie tussen architecten en ingenieurs ondersteunt het ontwerpproces van in de eerste schetsontwerpfase. Tegelijk start de budgetcontrole en deze loopt door tot de laatste werken zijn opgeleverd.
AGT is een toonaangevend adviesbureau in grondwaterbeheer met internationale referenties. AGT voert reeds meer dan 20 jaar studiewerk uit voor uiteenlopende projecten: hydrogeologische studies, bemalingsstudies, ontwerp en vergunningsaanvragen voor grondwaterwinningsputten, onderzoek.
Departement Mobiliteit en Openbare Werken: - Onze expertise in mobiliteit, verkeersveiligheid, transport- en haveninfrastructuur die de beleidsvoering van de Vlaamse overheid ondersteunt. - Stuk voor stuk projecten die de inwoners van Vlaanderen ten goede komen - 11 afdelingen
pi is a global integrator of excellence to some of the world’s leading life science companies. From our origins as a trusted supplier of regulatory and technical support, we’ve grown to become their strategic partner of choice. We’ve grown to be bigger by learning how to be better.
TCS designs and constructs industrial infrastructure for large and small companies. The company is an international benchmark in the domains of industrial Cranes and handling equipment, steel constructions and turnkey projects, serving the whole world.

Pagina's