MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven
26 bedrijven gevonden
Als nationaal overkoepelende werkgeversorganisatie vertegenwoordigt de Confederatie Bouw de bouwaannemers in heel België. De Confederatie bestaat uit gewestconfederaties, beroepsfederaties en lokale confederaties en richt zich op dienstverlening, belangenverdediging en informatieverspreiding ter attentie van aannemers.
Cofinimmo is opgericht in 1983 en is vandaag de belangrijkste Belgische beursgenoteerde investeerder in vastgoed bestemd voor verhuring en een belangrijke speler op de Europese markt. Zij bezit een gediversifieerde portefeuille, verspreid over 4 landen : België, Frankrijk, Nederland en Duitsland, met een waarde van meer dan 3,3 miljard EUR en een totale oppervlakte van 1.800.000 m2. De belangrijkste inversteringssegmenten zijn zorgvastgoed, kantoren en distributienetten. Cofinimmo speelt eveneens een rol in de renovatie en verbetering van de publieke en non-profit vastgoedportefeuille in België. Ze heeft verscheidene specifieke gebouwen zoals gerechtsgebouwen, brandweerkazernes of gevangenissen die op zeer lange termijn aan de overheid worden verhuurd. Cofinimmo past als onafhankelijke vennootschap de strengste normen inzake corporate governance en duurzaamheid toe. Zij biedt haar klanten diensten en beheert haar vastgoed via een team van meer dan 120 personen dat voornamelijk vanuit Brussel actief is.
We kunnen tegenwoordig niet meer zonder energie. Fluxys weet waar die energie vandaan komt omdat we zowel vandaag als morgen energie in beweging brengen. Voortbouwend op onze erfenis als gasinfrastructuurbedrijf verbinden we ons ertoe de koolstofneutrale energiedragers van de toekomst te vervoeren.
FM Global is one of the world’s largest commercial property insurers. For nearly 200 years, the world’s leading businesses have worked with FM Global to develop robust property insurance and engineering solutions that build resilience into every corner of their operations. These solutions protect against fire, natural disasters and other types of property risk. We provide more than one-third of Fortune 1000–size companies with engineering-based risk management and property insurance solutions in nearly 150 countries. FM Global ranks #534 among Fortune magazine’s largest companies in America and employs more than 5,400 people in 67 offices worldwide, including 1,800 loss prevention engineers. Learn more about FM Global’s careers and uncommon approach to insurance at https://jobs.fmglobalcareers.com/
Exploring the earth for over half a century, our team of experts has unrivalled experience in engineering design and large structure building projects. Discover our expertise in geotechnical, survey, geoscience and geoconsultancy services. We’ll even provide tailored solutions to suit your project.
Aangezien we snel groeien en investeren in nieuwe functies, zijn we voortdurend op zoek naar nieuw talent. Bekijk onze carrière pagina voor onze laatste vacatures: https://careers.hilti.be/nl-be/search/jobs?f[0]=sm_field_country%3ABE Hilti is wereldwijd leider in het creëren van spitstechnologieën, systemen en diensten voor de bouwindustrie. Ons onderscheiden van de rest, verdergaan dan anderen en het ondersteunen van enkele van ’s werelds knapste staaltjes techniek vormen de sleutel tot ons succes. We zijn er trots op dat we keer op keer bij ’s werelds beste arbeidsplekken behoren. Zo stonden we in 2015 in de lijst van 100 Best Companies to Work For van Fortune en in 2016 in diezelfde lijst van de Sunday Times. In 2015 stonden we bovendien 22e in de rangschikking van de World’s Best Multinational Workplaces. Deze bekroningen zijn het bewijs van onze investeringen in onze mensen en onze cultuur. Met bijna 27.000 medewerkers zijn we wereldwijd in meer dan 120 landen actief. Onze toewijding aan innovatie en uitmuntendheid voor de klant wordt enkel geëvenaard door onze passie voor de ontwikkeling en bevordering van prestatiegerichte mensen – van de meest intelligente gegradueerden tot de meest ervaren bouwprofessionelen. In Hilti België (www.hilti.be) en Luxemburg (www.hilti.lu) werken ongeveer 235 medewerkers samen, voornamelijk binnen verkoop, engineering en marketing, om bouwkundigen te helpen hun werk sneller, veiliger en productiever te klaren. De hoofdzetel is gevestigd in Brussel. Hier bevinden zich de meeste ondersteunende functies – de klantendienst, financiën, marketing en de hr-afdeling. Daarbovenop zijn er over heel België en Luxemburg 13 Hilti Stores gevestigd.
Bij Imtech Belgium ontwerpen, realiseren en onderhouden we installaties voor gebouwen en industrie in tal van sectoren. Met een duidelijke focus op organisaties en bedrijven, staan we sterk in complexe technische projecten die een aanpak op maat vragen.

Pagina's