MENU Menu
of
Partners van de week van de ingenieur 2018
Home / Partners van de Week van de Ingenieur 2018

Partners van de Week van de Ingenieur 2018

AG Solution is een bedrijf waarbij onze unieke ingenieurs als grote troef centraal staan. Samen bouwen we intelligente oplossingen voor de procesindustrie in Europa. We bieden klanten een ruime ervaring en kwaliteit in Automation Systems, Process Control, Data management en MES/MOM oplossingen.

Actemium België, onderdeel van VINCI Energies, heeft een sterke reputatie opgebouwd in advies, studie, realisatie en ondersteuning van industriële processen in elektriciteit, instrumentatie, automatisering en montage. 
The best of ICT with a human touch! Axians, merk van VINCI Energies, biedt bedrijven gerichte oplossingen voor design, implementatie, besturing en beheer van hun ICT- en telecominfrastructuur.

Bij BASF creëren we chemie voor een duurzame toekomst. We combineren economisch succes met milieubescherming en sociale verantwoordelijkheid. We helpen onze klanten in diverse sectoren om antwoorden te bieden op de huidige en toekomstige behoeften van de samenleving. 

Botec is een jong en dynamisch ingenieursbureau dat dank zij de gedrevenheid van de bestuurders en hun medewerkers een nog steeds groeiende bekendheid heeft verworven in de bouwsector.

Brunel Belgium, part of Brunel International, provides experienced specialists in Engineering, ICT and Life Sciences to Belgian businesses, multinationals, banks and insurers, and to the government. Our flexible service brings together highly qualified talents and employers for short and long-term projects. Since its foundation in 1975, Brunel has developed globally into a listed company, operating from within its own international network of 106 offices in 37 countries. This enables Brunel to provide its clients with specific, specialized knowledge and extra capacity, both at local and international level.

Opgericht in 1965, heeft de Reynaers Group, met het hoofdkantoor in Duffel België, momenteel 2000 werknemers in 40 landen over de hele wereld en exporteert ze wereldwijd. Al meer dan 50 jaar ontwerpen we geavanceerde en duurzame aluminium oplossingen die de leef- en werkomgeving van mensen over de hele wereld verbeteren.

UNILIN is altijd op zoek naar "smart" talent om de basis te creëren voor de toekomst. Elk jaar rekruteren we zowel jong als ervaren talent dat we de mogelijkheid bieden om verder te groeien met ons.

VK Architects & Engineers is een ontwerp- en studiebureau met meer dan 60 jaar ervaring en knowhow. Als multiprofessionele en interdisciplinaire onderneming bieden we een weids gamma aan disciplines binnen het ontwerp- en realisatieproces. Daarbij richten we onze inspanningen op bouwheren uit de publieke en privé-sector, met de focus op een aantal specifieke doelmarkten.