MENU Menu
of
Cpm hrm
Home / CPM - uw partner voor duurzame HRM-oplossingen

CPM - uw partner voor duurzame HRM-oplossingen

CPM is al meer dan 40 jaar de partner bij uitstek voor strategische human resources management-oplossingen. Met verschillende innovatieve instrumenten, ontwikkeld door een team van psychologen, helpt CPM de beste mensen voor uw bedrijf te vinden en uw bedrijfsdoelstellingen te behalen.

Het bedrijf profiteert enerzijds van een jarenlange expertise, maar gaat anderzijds geen evolutie uit de weg. Net zoals mensen voortdurend veranderen, zijn de oplossingen van CPM altijd in beweging. Het resultaat: gepersonaliseerde consultancy en gebruiksvriendelijke tools die u niet alleen helpen om het beste talent te vinden en aan te werven, maar ook om uw huidige mensen optimaal in te zetten en te stimuleren in hun ontwikkeling.

Bij CPM geniet u een totaalaanpak: 25 ervaren consultants staan u bij met professioneel advies en rijken tools aan om zélf mee aan de slag te gaan. Pinsight is bijvoorbeeld een online platform waarmee u op een objectieve manier talent screent. Zo ontdekt u bijvoorbeeld of uw leidinggevenden klaar zijn om de strategische doelen van uw onderneming te realiseren en hoe u de juiste mensen naar de juiste posities kunt promoveren. Careerfit is dan weer een ideale tool voor carrièrecoaching. Daarbij houdt de tool rekening met wat iemand écht belangrijk vindt. Op die manier matcht u moeiteloos de juiste profielen met uw bedrijf, en hebt u meer garantie op een duurzaam traject. 

Meer weten over de unieke aanpak van CPM? Neem een kijkje op de website.