MENU Menu
of
Botec nv
Home / BOTEC nv

BOTEC nv

Botec ontwerpt en coördineert de uitvoering van alle technische uitrustingen in gebouwen; waaronder sanitaire installaties, elektrotechnische uitrusting, verwarming, verluchting en klimaatbeheersing, transportsystemen (oa. liften), keukenuitrustingen, verdeelnetten van medische en industriële gassen, speciale medische technieken en vaste medische uitrusting,… met rationeel gebruik van energie, water en grondstof fen in het kader van duurzaam bouwen.

Botec is werkzaam in verschillende sectoren, maar gespecialiseerd in de uitrusting van gebouwen in de gezondheids- en verzorgingssector omvattende de serviceflats of assistentiewoningen, woon- en zorgcentra voor bejaarden of andersvaliden, ziekenhuizen,…

Deze laatste met bijzondere aandacht voor de zeer technische diensten zoals har tzorg, intensieve zorgen, operatiekwartieren, medische beeldvorming en observatie-, specifieke behandelings- en onderzoeksafdelingen. De technische evolutie met betrekking tot deze diensten wordt bijgevolg op de voet gevolgd.

Door extrapolatie van deze kennis stemmen wij de technische uitrusting van utiliteitsbouw voor de openbare -/privé-sector perfect af op behoeften en functionaliteit.

In vele gevallen gaat het om gesubsidieerde projecten. Wij vinden het belangrijk subsidiegelden rendementvol en zo functioneel mogelijk aan te wenden! Daarom is budgetbepaling en -controle voor ons een vanzelfsprekend onderdeel van onze taken.

Aangezien de vraag naar onze diensten groot is, zijn wij geregeld op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde medewerkers. Bekijk hier de vacature.