MENU Menu
of
Ag solution nv
Home / AG Solution NV

AG Solution NV

AG Solution bouwt intelligente oplossingen voor de procesindustrie.

Als Belgische KMO zijn we uitgegroeid tot een succesvolle pan- Europese speler voor de Pharma, Food & Beverage, Green Energy, Water Treatment en Bulk Storage industrie.

We bieden klanten een ruime ervaring en kwaliteit in Automation Systems, Process Control, Data management en MES/MOM oplossingen.

Vanuit onze hoofdkantoren in Antwerpen en Barcelona investeren we in de duurzame groei van ons bedrijf, wij maken duidelijke keuzes. Met onze regionale kantoren in Madrid, Lille, Lyon en Keulen versterken we onze locale aanwezigheid en onze Europese footprint.

Met een goed ontwikkelde aanwervingsstrategie en lifetime learning in onze AG Academy, verzekeren we de hoogst mogelijke kwaliteit van medewerkers. Persoonlijke groei en ontwikkeling in een omgeving die jou ondersteunt en uitdaagt is wat je kan verwachten van ons. AG Solution is steeds op zoek naar goede, enthousiaste en gemotiveerde ingenieurs uit verschillende opleidingen.

Wij bouwen onze oplossingen op platformen van marktleiders, zoals Siemens PCS7, Wonderware, OSISoft PI. Wij maken allianties met internationaal gerenomeerde leveranciers. 

Deze strategie resulteert in een zeer hoge waardering en tevredenheid van onze klanten en medewerkers.

Interesse om deel uit te maken van ons succesverhaal?