MENU Menu
of
Vinci energies actemium axians cegelec
Home / VINCI Energies (Actemium - Axians - Cegelec)

VINCI Energies (Actemium - Axians - Cegelec)

Actemium
Actemium België, onderdeel van VINCI Energies, heeft een sterke reputatie opgebouwd in advies, studie, realisatie en ondersteuning van industriële processen in elektriciteit, instrumentatie, automatisering en montage. Met innovatieve oplossingen en services voor de industrie focussen we op het optimaliseren van productieprocessen. Medewerkers steken hun ambities niet onder stoelen of banken, maar voeren ze zelfstandig en vol vertrouwen uit. De vele uitdagende projecten stimuleren je dan ook om het beste van jezelf te geven!
Meer info: www.actemium.be

Axians
The best of ICT with a human touch! Axians, merk van VINCI Energies, biedt bedrijven gerichte oplossingen voor design, implementatie, besturing en beheer van hun ICT- en telecominfrastructuur. Medewerkers van Axians zijn gebeten door ICT en krijgen de kans om door te groeien. Of je nu werkt binnen system engineering (design, implementatie en run-time support van IT-infrastructuur, netwerken en beveiliging) of business analytics & applications (webapplicaties, IoT en analytics), een gevarieerde job is het zeker!
Meer info: www.axians.be

Cegelec
Met vijf vestigingen in België en één in Nederland kan Cegelec een lokale aanpak van de projecten garanderen, dicht bij de klanten. Als één van de marktleiders in België in de gebouwensector beschikt Cegelec over heel wat ervaring en knowhow in HVAC, elektriciteit, data en sanitaire installaties, industriële koeling en brandbeveiliging. In nauwe samenwerking met onze klanten optimaliseren we elke installatie, rekening houdend met aspecten zoals energieverbruik, onderhoudskosten en betrouwbaarheid. Door creatieve en kwalitatieve oplossingen aan te bieden, komen we samen tot energie-efficiëntere installaties.
Meer info: www.cegelec.be