MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven
Zoeken op naam
8 bedrijven gevonden
VIRO is een open en vooruitstrevend ingenieursbureau: we helpen onze klanten om succesvolle verbindingen te maken tussen technologie, ambitie, innovatie en prestatie. We zijn gespecialiseerd in Product Engineering, Machinebouw en Industriële Projecten.
TMC is a high-tech engineering consultancy company with a unique collection of self-starting, highly skilled and almost self-employed technical professionals. Our unparalleled Employeneurship model offers engineers from all backgrounds the comforts of employment and entrepreneurship.
Vanhout is uitgegroeid tot een waardevolle bouwgroep. De synergiën tussen de entiteiten van de Groep stellen ons in staat om waarde te creëren voor de klant die het bouwen overstijgt. Het zit in ons DNA om de projecten die wij aanvatten, hoe uitdagend ook, steeds tot een goed einde te brengen.
VMA, gedragen door zijn medewerkers, is een betrouwbare multitechnische partner die voorziet in de behoeften van de klant via duurzame, technologische en innovatieve oplossingen in een streven naar een langdurige en succesvolle samenwerking.
CTRL-F is de snelste weg naar jobs in IT, engineering en finance. Wij vinden samen met jou de perfecte match! “Wij begeleiden je persoonlijk naar de carrière waar je van droomt.” Wij vinden samen met jou de perfecte match: een job die past bij je ambities, je doelstellingen en je persoonlijkheid.
SIOUX TECHNOLOGIES NV is een R&D partner waar software (embedded, technisch, cloud) het verschil maakt. Onze domeinen zijn telecom (wired/wireless), machinebouw, automotive, semicon, ruimtevaart en healthcare. Profiel van onze software ingenieurs : C, C++, C#, Linux, Yocto, Kubernetes, Python
Onze 2.000 medewerkers wijzen particulieren, zelfstandigen, kmo’s en multinationals dagelijks de weg naar topprestaties. Jaarlijks komt dat neer op de ondersteuning van ruim 60.000 klanten met inspecties, certificaten, conformiteitsevaluaties en opleidingen.