MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven / Vinçotte

Bedrijfsgegevens

Vinçotte International NV
Jan Olieslagerslaan 35
Vilvoorde 1800
België
meer dan 1000 werknemers

Kimberly Bolyn
Talent Acquisition Manager
jobs@vincotte.be
 

Vinçotte

Onze 2.000 medewerkers wijzen particulieren, zelfstandigen, kmo’s en multinationals dagelijks de weg naar topprestaties. Jaarlijks komt dat neer op de ondersteuning van ruim 60.000 klanten met inspecties, certificaten, conformiteitsevaluaties en opleidingen. Onze expertise is onze kracht. En onze kracht … dat zijn onze medewerkers.

Vinçotte is een organisatie in transformatie. Wij spelen in op de noden van de klant en gaan voortdurend op zoek naar nieuwe technologieën om onze inspecties zo veilig en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Een inspectie op een moeilijk te bereiken plaats? Dan zetten wij simpelweg onze drones in! Digitalisatie en innovatie vormen samen dan ook ons hoofdingrediënt. Voeg daar nog een vleugje samenwerking, groeimogelijkheden en ruimte voor initiatief aan toe, en je krijgt het recept voor onze succesvolle “blauwe” Vinçotte cultuur waar we zo fier op zijn!

Antwerpen

Als Lead Contract Engineer Process Safety werk je samen met een team bij de klant om ervoor te zorgen dat de procesveiligheid voldoet aan de vooropgestelde normen. Zo sta je in voor o.a.:

Oost-Vlaanderen
West-Vlaanderen

Als Lead Contract Engineer Pressure ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten: zowel voor vaste klanten, als voor klanten die sporadisch beroep doen op onze diensten.

Brussel

Als Contract Manager beheer je je projecten van A tot Z: dit gaat van het uitvoeren van de theoretische nazichten van rekennota’s en ontwerpen van studiebureaus, tot het uitvoeren van de controles

Contactgegevens

Kimberly Bolyn
Talent Acquisition Manager
jobs@vincotte.be