MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven / VANHOUT N.V.

Bedrijfsgegevens

VANHOUT N.V.
Lammerdries 12
2440 Geel
België
,
251-500 werknemers

People Department
+32 (0)14 25 16 11
jobs@vanhout.be
LinkedIn

VANHOUT N.V.

De Groep Vanhout is een multidisciplinaire bouwgroep, met naast de algemene aannemers Vanhout en Vanhout Bilzen ook volgende bedrijven:

- HBS (algemene aanneming en afwerking)

- ComTIS Installations (sanitair en hvac)

- Energieconcepten (duurzame technieken)

- Isofoam/Isochape/IsoPearls (PUR en EPS)

- ComTIS Services (duurzaam onderhoud en beheer van gebouwen)

- Vanhout Projects (projectontwikkeling)

- ComTIS Energy (Energie)

- ComTIS Ventilation (Ventilatie)

Vanhout is actief zowel in de private als publieke sector. Het bedrijf streeft naar kwaliteit, duurzaamheid en een duidelijke toegevoegde waarde. Deze strategie vertaalt zich in goede financiële cijfers, die de stevige basis vormen voor een gezond en stabiel bedrijf. De Groep Vanhout realiseert een jaarlijkse omzet van 200 miljoen EUR en stelt 500 mensen tewerk. Vanhout is sinds 1986 zelf onderdeel van de BESIX Group, de grootste Belgische bouwgroep met 15.000 medewerkers wereldwijd.

Vanhout is meer dan een aannemer. Het is een bedrijf met een uniek temperament. Bij alle werknemers heerst een aanstekelijk enthousiasme en een liefde voor de bouw. De mix van vakmanschap, ervaring, vertrouwen en getalenteerde medewerkers zorgt voor tevreden klanten en bouwprojecten waarop iedereen TROTS! is.

Werkvreugde en levensvreugde gaan hand in hand. Daarom maken we bij Vanhout ook vaak echt plezier. Soms is dat met klanten, soms gewoon onder ons. Dat noemen we Vanhout Vibes, ons kleurrijk programma nevenactiviteiten om de spirit hoog te houden.

Er zijn momenteel geen openstaande vacatures beschikbaar.

Contactgegevens

People Department
+32 (0)14 25 16 11
jobs@vanhout.be
LinkedIn