MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven / VIRO Herentals N.V.

Bedrijfsgegevens

VIRO Herentals N.V.
Welvaartstraat
2200 14 bus 8
België
,
501-1000 werknemers

Geert Claes
Account Manager
+32 (0)486 13 56 21
g.claes@viro-group.com
LinkedIn

VIRO Herentals N.V.

VIRO is een multidisciplinair ingenieursbureau gespecialiseerd in projectmanagement en engineering. Klanten betrekken ons bij uitdagende industriële engineeringsprojecten. Vanuit onze vestigingen in Nederland, Duitsland en België werken onze ruim 750 medewerkers wereldwijd voor de aerospace, attractiebouw, automotive, energie, food, industriële & utiliteitsbouw, maritieme sector, procesindustrie en semi-conductor industrie. 

De combinatie van gespecialiseerde engineers en multidisciplinaire projectmanagers maakt VIRO tot een sterke partner voor zowel kleinere als grotere ondernemingen. Bij VIRO is het mogelijk om de werkzaamheden of projecten zowel intern als extern uit te voeren

VIRO heeft haar activiteiten verdeeld over 3 businessunits:

  • Product Engineering
  • Machinebouw
  • Industriële Projecten

Productontwikkeling
De afdeling Product Engineering werkt in veel marktsegmenten, zowel voor R&D-afdelingen als ook aan het door ontwikkelen van bestaande producten. Zo werken we o.a. voor de branches Automotive, Aerospace en Windenergie.  Naast Mechanical Product Development zijn er binnen deze businessunit nog een afdeling Engineering Analysis en Routing. De afdeling Engineering Analysis heeft een ruime ervaring op gebied van onder ander: Finite Element Modelling (FEM), Multi-Domain/ -Physics Systems (1D), Multibody Dynamics (MBD), Fluid Dynamics (CFD), Noise, Vibration, Harshness (NVH), … De Routing afdeling houdt zich bezig met de integratie van bekabeling niet enkel het elektrische/signaal gedeelte, maar ook de integratie ervan in de machine/voertuig.

Machinebouw
De machinebouw beslaat een breed activiteitenspectrum binnen tal van marktsegmenten. Van assemblage- en testinstallaties, en productiehulpmiddelen tot productie- en verpakkingslijnen, tot machines voor de fijnmechanische industrie en offshore equipment In vrijwel alle marktsegmenten kunnen wij onze klanten een totaaloplossing aanbieden op het gebied van projectmanagement, multidisciplinaire engineering en turn-key projecten.

Industriële projecten
Binnen industriële projecten wordt de vertaalslag gemaakt van de klantprocessen naar functionele installaties. Projectmanagement, multidisciplinaire vakkennis en een brede kennis van proces gerelateerde en arbeid gerelateerde risicoanalyses behoren tot de kerncomponenten van onze projectaanpak. Daarnaast beschikken we over een keuring- en inspectieafdeling. De projecten worden onder andere uitgevoerd voor de chemische- en petrochemische industrie, Automotive, papier- en voedingsmiddelenindustrie, infrastructuur, energie, afvalverwerking en watersectoren.

Wil u verder kennismaken met Viro, bekijk dan zeker onze website: www.viro-group.com, of neem even contact met ons op.

Als Senior Mechanical Engineer bedenk en ontwerp je zelfstandig of in teamverband technische oplossingen voor projecten binnen productontwikkeling en machinebouw.

Als Electrical Engineer bedenk je zelfstandig of in teamverband technische oplossingen voor projecten binnen productontwikkeling en machinebouw.

Contactgegevens

Geert Claes
Account Manager
+32 (0)486 13 56 21
g.claes@viro-group.com
LinkedIn