MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven / CTRL-F

Bedrijfsgegevens

CTRL-F
Beversesteenweg 576
8800 Roeselare
België
,
6-250 werknemers

Alexie Lasuy
Sales & operations
+32 (0)471 58 00 39
+32 (0)51 46 05 00
alexie.lasuy@ctrl-f.be
LinkedIn

CTRL-F

 

“Wij begeleiden je persoonlijk naar de carrière waar je van droomt.”

Wij vinden samen met jou de perfecte match: een job die past bij je ambities, je doelstellingen en je persoonlijkheid. Tijdens de eerste kennismaking gaat ons team van gepassioneerde recruiters met je in gesprek om je verwachtingen en interesses duidelijk in kaart te brengen. Daarna zoeken we in ons uitgebreide netwerk van bedrijven, van klein tot groot en over heel Vlaanderen, naar de beste match.

Vlaams-Brabant

Als Head of Engineering speel je een cruciale rol in de voorhoede van innovatie en technologische ontwikkeling binnen het bedrijf.

Contactgegevens

Alexie Lasuy
Sales & operations
+32 (0)471 58 00 39
+32 (0)51 46 05 00
alexie.lasuy@ctrl-f.be
LinkedIn

Als introvert persoon keek Ragna heel hard op tegen een nieuwe job zoeken, vanwege al de repetitieve gesprekken met onbekenden. Ze was heel gestrest over welke functies ze zou aangeboden krijgen.

Om het met haar woorden te zeggen:
"Toen CTRL-F mij contacteerde waren ze echter heel enthousiast, en stelde grondig vragen. Ze gingen opzoek naar bedrijven en functies die bij mij paste, en door hun goede communicatie met de bedrijven moest ik niet elke keer hetzelfde "CV" gesprek doen maar kwamen alle partijen voorbereid aan tafel.

De eerste gesprekken waren samen met een collega van CTRL-F, wat voor mij echt een steun was. Ook kreeg ik duidelijk het gevoel dat ik gewild was door de bedrijven en dat gaf mijn zelfvertrouwen een grote boost.

Elk gesprek verliep goed, en uiteindelijk heb ik op amper 2 weken een job gevonden in een bedrijf dat helemaal bij mij past: ik werd er onmiddellijk opgenomen in de 'familie'. Ik werk er nu nog geen 2 weken, maar het klikt zo goed dat ik met plezier ga werken! Ik kan niet wachten tot ik helemaal verdiept ben in ons bedrijf!"

Dankjewel Ragna voor deze mooie woorden! Wij zijn ervan overtuigd dat jij een echte meerwaarde zult zijn!