MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender

Kalender

Kalender

(25 resultaten)
05 sep 2024
Opleiding
Chemie en Biomedische techniek, Voeding

Volledig herwerkte inhoud, gebaseerd op de feedback van onze cursisten en de noden van de industrie.
Nieuw is de dag over 'Faillure mechanisms in piping'.

Piping Pijpleidingen en Lastechnieken
09 sep 2024
Opleiding
Intellectuele eigendom, Management en vaardigheden, Ondernemen

Deze cursus heeft tot doel bij te dragen tot de deskundigheid ivm de materie van overeenkomsten en het beheer van de bescherming van technische innovatie, mede met behulp van overeenkomsten voor de ontwikkeling en exploitatie van innovatie.

Intellectuele eigendom
16 sep 2024
Opleiding
Bouw en infrastructuur

De Hogere Cursus Akoestiek wordt dit jaar voor de eenenvijftigste maal ingericht door het Nederlands Akoestisch Genootschap (NAG), de Belgische Akoestische Vereniging (ABAV) en de Expertgroep Akoestiek en Trillingen (ie-net).
Wegens succes wordt de vernieuwde formule van vorig jaar hernomen. Ook nu bevat de cursus dus de module Audio-Engineering, naast de modules Algemeen, Bouwakoestiek en Lawaaibeheersing.

Akoestiek & trillingen
17 sep 2024
Opleiding
Bouw en infrastructuur, Chemie en Biomedische techniek, Materialen - Machinebouw, Onderhoud

Corrosie leidt tot esthetische schade, maar nog veel meer tot enorme functionele en productieverliezen. Corrosie begrijpen, beheersen en -bij voorkeur- voorkomen is dan ook een belangrijk onderdeel van de dagdagelijkse bedrijfsvoering in onze industriële installaties en bij het beheer en gebruik van infrastructuurwerken en diverse producten.

17 sep 2024
Opleiding
Klimaat-Duurzaamheid-Leefmilieu, Materialen - Machinebouw, Milieu, Onderhoud, Voeding

Ecodesign vormt een cruciale pijler in het succes van de overgang naar een circulaire economie. Het doel van ecodesign is milieu-impact van producten over de ganse levenscyclus te verminderen én de circulariteit te verbeteren.

Aan de hand van talloze voorbeelden biedt deze lessenreeks ontwerpers en ingenieurs een praktische handleiding voor het implementeren van ecodesign in relatie tot de principes van de circulaire economie. De opleiding is sterk aanbevolen voor professionals in diverse industriële sectoren. (verpakking, speelgoed, bouw, auto-industrie, mobiliteit en andere relevante gebieden)

24 sep 2024
Opleiding
Arbeidsmarkt, Carrière, Intellectuele eigendom, Management en vaardigheden, Ondernemen, Project Management

Succesvolle bedrijven zijn in staat om bedrijfsmodellen en processen te allen tijde soepel bij te sturen. Om bedrijfsprocessen in kaart te brengen, legt een Business Analist/ICT-Architect verbanden tussen de zakelijke doelstellingen en de informatietechnologie, zodat veranderende processen in beeld worden gebracht.
Deze opleiding brengt kennis op alle niveaus in de vorm van workshops. Daarbij is er ook aandacht voor noodzakelijke soft skills. Voorkennis van ICT is niet noodzakelijk.

24 sep 2024
Opleiding
Carrière, Management en vaardigheden, Project Management

Ledentarief : 483 € ipv 690 €

Geef je persoonlijke productiviteit een duurzame boost met de moderne broer van het klassieke Time Management.

Tijdens deze innovatieve opleiding leer je om de eindige hoeveelheid energie die je dagelijks ter beschikking hebt te maximaliseren en optimaal te benutten, om zo je persoonlijke productiviteit duurzaam te verhogen.

25 sep 2024
Opleiding
Bouw en infrastructuur, Civiele Techniek, Geotechniek

In een pakket van 9 lessen maken ervaren docenten je wegwijs in de uitvoeringstechnieken en funderingstechnieken voor geotechnische projecten.
In de cursus wordt ruime aandacht besteed aan praktijkvoorbeelden, aandachtspunten bij de uitvoering en de geldende Europese uitvoeringsnormen.

Geotechniek
Civiele techniek
30 sep 2024
Opleiding
Management en vaardigheden

LEDENPRIJS PER MODULE : 266 euro

Je bent een gedreven ingenieur maar je twijfelt of er ook een manager in je verscholen zit ? Deze lessenreeks, gespreid over 3 maanden, brengt u een tal van vaardigheden bij die zowel op werkgebied als op persoonlijk vlak een verschil kunnen maken.

08 okt 2024
Opleiding
Chemie en Biomedische techniek, Veiligheid

Procesveiligheidsstudies laat deelnemers in 3 verschillende modules kennismaken met diverse aspecten binnen dit kennisdomein.
De eerste module focust op verschillende types van procesveiligheidsstudies terwijl module 2 dieper ingaat op de meest gebruikte vorm in de industrie: de HAZOP-studie. Tenslotte gaat in de derde module alle aandacht naar de praktijk.

*De beschreven modules kunnen apart gevolgd worden.

Veiligheid en beveiliging

Pagina's