MENU Menu
of
Opleidingen van ie-net maken je nòg sterker dankzij hun erkenning
Home / Opleidingen van ie-net maken je nóg sterker dankzij hun erkenning

Opleidingen van ie-net maken je nóg sterker dankzij hun erkenning

ie-net beschikt over een ruim aanbod aan krachtige en to-the-point cursussen. Je kan bij ons ook terecht voor een aantal erkende opleidingen. Via diverse kanalen kan je genieten van financiële ondersteuning, kan jouw gevolgde opleiding een attest opleveren of heb je na het succesvol beëindigen van de opleiding zelfs een diploma juridische vorming op zak. De erkende opleidingen vind je terug op onze website. Hou het logo bij jouw gekozen opleiding op de website goed in de gaten want niet alle opleidingen komen in aanmerking. Neem regelmatig ook een kijkje bij de instellingen waar ie-net een erkend opleidingsverstrekker is. 

Sommige van onze opleidingen worden erkend door het BIV in het kader van de vormingsplicht voor vastgoedmakelaars. Je bent vrij in het kiezen van de vormingen die je wenst te volgen, voor zover er een duidelijke link is met de beroepsactiviteiten van de vastgoedmakelaar, of met technische of juridische actualiteit.

Dit is de opvolger van het educatief verlof van de Vlaamse overheid. Voor onze langlopende opleidingen (min. 32 lesuren) kan u dikwijls gebruik maken van het Vlaams Opleidingsverlof. Om de juiste condities te kennen of u al dan niet recht hebt op het V.O.V. verwijzen wij u graag naar de website van de overheid. 

Met onze erkenning vanwege de Orde van Architecten worden meerdere van onze opleidingen in aanmerking genomen voor de (nog niet verplichte) permanente vorming voor architecten. Punten die u nu reeds behaalt zullen ook meetellen zodra de vorming verplicht wordt.

Nederlandse en Belgische professionals die aangesloten zijn bij het constructeursregister kunnen tijdens sommige van onze opleidingen punten vergaren voor hun permanente educatie. Zowel onze cursussen als studiedagen komen hiervoor in aanmerking.

Enkel officiële, door de FOD Justitie erkende gerechtsdeskundigen kunnen nog gerechtelijke opdrachten uitvoeren voor de diverse rechtbanken in ons land. Ie-net was de eerste opleidingsverstrekker die een officiële erkenning kreeg om de juridische opleiding ‘Gerechtelijke Expertise’ te mogen organiseren. De expertise en deskundigheid van onze docenten in deze materie is dan ook van een zeer hoog niveau.