MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender / Type / Kalender

Kalender

Kalender

(56 resultaten)
18 sep 2023
Opleiding
Bouw en infrastructuur

De Hogere Cursus Akoestiek wordt dit jaar voor de vijftigste maal ingericht door het Nederlands Akoestisch Genootschap (NAG), de Belgische Akoestische Vereniging (ABAV) en de Expertgroep Akoestiek en Trillingen (ie-net).
Wegens succes wordt de vernieuwde formule van vorig jaar hernomen. Ook nu bevat de cursus dus de module Audio-Engineering, naast de modules Algemeen, Bouwakoestiek en Lawaaibeheersing.

Akoestiek & trillingen
22 sep 2023
Activiteit
Motards

Om op reis te gaan hoef je als Belg niet altijd twee weken uit te trekken, duizenden kilometers te rijden of je zelfs over de landsgrenzen heen te begeven. Het zuidelijke deel van ons onooglijk kleine, maar diverse landje beschikt immers over alle troeven om er een fantastische dicht-bij-huisvakantie te beleven.
We gaan de toer van Wallonië doen door de grenzen van dat gewest op te zoeken. Daarbij gaan we alle stad- en gemeentehuizen van steden en gemeenten aandoen die in Wallonië hetzij aan een buitenlandse grens liggen, hetzij aan de taalgrens.
De ongeveer 1450 km van de Tour, zonder de zijsprongen naar de hotels, organiseren we in 5 deelactiviteiten (zie de kalender voor de voorgaande ritten).
Deze laatste activiteit is het weekend van 23 tot 25/09/2023 waarin we segmenten 6 en 7 afleggen in de Ardennen, met overnachting in een bijzonder charmant hotelletje in Alle-sur-Semois.

ie-net Motards
ie-net | Brabant - Brussel
22 sep 2023
Activiteit

Als we later willen oogsten, moeten we vandaag zaaien en de kiem leggen voor de vraagstukken van morgen. Dat is waar Agropolis voor gaat, als incubator en bedrijvensite voor agrofood.

ie-net Limburg
ie-net Jongeren
23 sep 2023
Activiteit
Klimaat-Duurzaamheid-Leefmilieu

Een veiliger en groener Vlaanderen, daar gaan we voor bij Sigmaplan. Concreet geven we de Schelde en haar zijrivieren meer ruimte, zodat we meer waterveiligheid creëren én meer natuurontwikkeling.

ie-net Waasland
ie-net Oost-Vlaanderen
23 sep 2023
Activiteit

Een “hybride” wandeling “Op stap met Kunst” waarbij we het erfgoed gaan ontdekken dat verschillende soorten van beeldende kunstenaars ons nagelaten hebben in de straten van Mechelen.

ie-net Mechelen
ie-net | Brabant - Brussel
ie-net | VIK Senioren
ie-net | KVIV Senioren
26 sep 2023
Opleiding
Carrière, Management en vaardigheden, Project Management

Ledentarief : 483 € ipv 690 €

Geef je persoonlijke productiviteit een duurzame boost met de moderne broer van het klassieke Time Management.

Tijdens deze innovatieve opleiding leer je om de eindige hoeveelheid energie die je dagelijks ter beschikking hebt te maximaliseren en optimaal te benutten, om zo je persoonlijke productiviteit duurzaam te verhogen.

27 sep 2023
Studiedag
Bouw en infrastructuur, Civiele Techniek, Geotechniek

Laat je verrassen door een breed scala aan sonderingen, boringen, geofysica en monitoringtechnieken, die een essentiële rol spelen in het begrijpen van de ondergrond.

Geotechniek
Civiele techniek
28 sep 2023
Opleiding
Management en vaardigheden

LEDENPRIJS PER MODULE : 266 euro

Je bent een gedreven ingenieur maar je twijfelt of er ook een manager in je verscholen zit ? Deze lessenreeks, gespreid over 3 maanden, brengt u een tal van vaardigheden bij die zowel op werkgebied als op persoonlijk vlak een verschil kunnen maken.

30 sep 2023
Activiteit

Een muzikale reis doorheen de bakermat van jazz, blues, boogie-woogie, rhythm & blues en gospel in theater Tinnenpot, Gent.

ie-net Oost-Vlaanderen
01 okt 2023
Activiteit
Milieu

Open bedrijvendag bij A+E Consult in Lauwe.

ie-net West-Vlaanderen
ie-net Vrouw en Ingenieur

Pagina's