MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender / Type / Kalender

Kalender

Kalender

(60 resultaten)
01 jun 2021
Opleiding

Deze Engelstalige online cursus bevat meer dan 14 uur video en laat je toe om op jouw ritme te studeren en te herzien. De cursus 'Project management tools and techniques' is gebouwd op PMI terminologie en standaard en leid je in 10 logische stappen door een project. Schrijf je in en geniet van levenslange toegang !

14 okt 2021
Activiteit

DIK ( Drie landen Ingenieurs Kontakt) is een netwerkplatform van zes ingenieursverenigingen uit de Euregio Maas-Rijn.

Na twee succesvolle seminars, een eerste in 2018 te Hasselt over 'Industrie 4.0' en een tweede in 2019 te Beek (NL) over 'Energie', organiseert DIK dit jaar een online seminar, op donderdag 14 oktober, over de 'Toekomst van het Transport in de Euregio Maas-Rijn'

ie-net | VIK Limburg
14 okt 2021
Activiteit
Lucht- en Ruimtevaart, Meet- en Regeltechniek

Tijdens deze presentatie bieden we je een inkijk in zowel de wetenschappelijke doelstellingen als de meer technische aspecten van de ruimtemissies waar het BIRA aan meewerkt(e).

Lucht & ruimtevaart
17 okt 2021
Activiteit
Motards

Elke derde zondag van de maand april tot en met oktober organiseren we een korte namiddagrit ergens te lande. We komen samen tegen 14:00u, vertrekken om 14:30u voor een rustige korte rit, en eindigen rond 16:00u in een leuke drankgelegenheid, waar ie-net Motards je een drankje aanbiedt. Een uitstekende gelegenheid om collega's te leren kennen (en je partner mee te brengen, in het bijzonder als die niet de hele dag op de moto wil meerijden).

ie-net Motards
ie-net West-Vlaanderen
18 okt 2021
Evenement
Arbeidsmarkt, Carrière, Jobaanbiedingen

ie-net stelt de resultaten voor van de Startbaanenquête 2021 op zes locaties. Schrijf nu in en ontdek wat je kan verdienen als startende ingenieur!

19 okt 2021
Studiedag
Bouw en infrastructuur, Civiele Techniek, Project Management

Ervaringen met PPS rond grote infrastructuurprojecten worden voorgesteld.
Wat zijn de pro's, contra's, valkuilen, opportuniteiten, ...?

Civiele techniek
20 okt 2021
Activiteit

Het museum bewaart een uitgebreide collectie handwerktuigen, technische handboeken en handelscatalogi.
Het bestudeert de geschiedenis van de technieken van de natuurlijke aandrijving door spieren, water en wind.

ie-net | VIK Senioren
21 okt 2021
Activiteit

Brouwerij Martens is een trots en ambitieus familiebedrijf, dat ontstond in 1758. Al acht generaties staan ze aan de top van de Belgische brouwindustrie. In al die generaties is de ambitie om steeds te zoeken naar manieren om het productieproces te innoveren nooit verdwenen, met een uitgebreid portfolio van producten en diensten op wereldschaal als gevolg.
Brouwerij Martens is een betrouwbare business partner die zowel A-merken als ‘private brands’ op de markt brengt voor retail, cash & carry en importeurs wereldwijd. 85 % wordt geëxporteerd. En vergeet natuurlijk niet de eigen merken! De jaarlijkse productie in België bedraagt meer dan 4 miljoen hectoliter, verspreid over 2 locaties.

ie-net | KVIV Limburg
22 okt 2021
Activiteit
Bouw en infrastructuur

We bezoeken het gerestaureerde stadstheater, Koninklijke Vlaamse Schouwburg, achter de schermen. We vertrekken bij de geschiedenis en het ontstaan van dit gebouw waar een twintigtal jaar terug gestart werd met een grondige renovatie om uit te komen op een hedendaagse realisatie met 3 speelplekken.

ie-net | Brabant - Brussel
24 okt 2021
Activiteit
Klimaat-Duurzaamheid-Leefmilieu

Het arboretum is een groot ‘museum’ van bomen en struiken waar je door kunt wandelen zoals in een park. In elk seizoen is er wel een andere boom of struik die de show steelt. Er groeien meer dan vijfhonderd andere soorten bomen en struiken. Er is ook een grote collectie vaste planten.
We bezoeken het Arboretum onder leiding van een gids. Zorg voor aangepast schoeisel, en desnoods regenkledij, indien het weer dit vereist.

ie-net Waasland
ie-net Oost-Vlaanderen

Pagina's