MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender

Kalender

Kalender

(52 resultaten)
01 jun 2021
Opleiding

Deze Engelstalige online cursus bevat meer dan 14 uur video en laat je toe om op jouw ritme te studeren en te herzien. De cursus 'Project management tools and techniques' is gebouwd op PMI terminologie en standaard en leid je in 10 logische stappen door een project. Schrijf je in en geniet van levenslange toegang !

21 jan 2023
Activiteit
Carrière, Management en vaardigheden, Vrouw en ingenieur

Ben jij een vrouwelijke ingenieur? Wil je samen met een coach aan je persoonlijke ontwikkeling werken? Schrijf je dan zeker in voor ons peercoaching traject! Met een aantal duo's doorlopen we een traject dat een jaar zal duren. Het traject start op 21 januari.

ie-net Vrouw en Ingenieur
09 mrt 2023
Studiedag
Bouw en infrastructuur, Civiele Techniek, Geotechniek

JONG EN GEPASSIONEERD DOOR GEOTECHNIEK?
Dien jouw project in vóór 24 maart 2023, en neem deel aan het Jongerenforum Geotechniek georganiseerd door de ie-net expertgroep Geotechiek.

Geotechniek
ie-net Jongeren
25 mrt 2023
Activiteit
Bouw en infrastructuur

Een zaterdag op stap in het politieke beleidscentrum van onze regio en ons land, gegidst door collega Jaak Blocken.

ie-net Oost-Vlaanderen
25 mrt 2023
Activiteit
Milieu

Onder begeleiding van een gids vertrekken we aan Hof ter Saksen en wandelen naar kasteel Cortewalle vandaar gaat het naar Hof ter Welle om dan terug te keren naar de vertrekplaats Hof ter Saksen. Een wandeling van ongeveer 7 km (10000 stappen). Duur 3 uur.

ie-net Waasland
ie-net Oost-Vlaanderen
ie-net | VIK Senioren
26 mrt 2023
Activiteit
Motards

Om op reis te gaan hoef je als Belg niet altijd twee weken uit te trekken, duizenden kilometers te rijden of je zelfs over de landsgrenzen heen te begeven. Het zuidelijke deel van ons onooglijk kleine, maar diverse landje beschikt immers over alle troeven om er een fantastische dicht-bij-huisvakantie te beleven.
We gaan de toer van Wallonië doen door de grenzen van dat gewest op te zoeken. Daarbij gaan we alle stad- en gemeentehuizen van steden en gemeenten aandoen die in Wallonië hetzij aan een buitenlandse grens liggen, hetzij aan de taalgrens.
De ongeveer 1450 km van de Tour, zonder de zijsprongen naar de hotels, organiseren we in 5 deelactiviteiten
o 2 weekends van 2 segmenten: van 23 tot 25/09/2022, en van 22 tot 24/09/2023
o 3 ééndagsritten van 1 segment, op 30/10/2022, 26/03/2023 en 25/06/2023

De tweede ééndagsrit wordt georganiseerd op zondag 26 maart 2023

ie-net Motards
ie-net | Brabant - Brussel
27 mrt 2023
Opleiding
Management en vaardigheden

LEDENPRIJS PER MODULE : 245 euro

Je bent een gedreven ingenieur maar je twijfelt of er ook een manager in je verscholen zit ? Deze lessenreeks, gespreid over 4 maanden, brengt u een tal van vaardigheden bij die zowel op werkgebied als op persoonlijk vlak een verschil kunnen maken.

28 mrt 2023
Activiteit
Haven en Logistiek

Wist je dat er in België een fabrikant is van kranen die ingezet worden om gigantische hoeveelheden bulkgoederen over te slaan?
Dit zowel op vasteland, in havens, op pontons,....
Van op de Amazone, de Missisipi, tot in New York en tot in Indonesië...
Arcelor Mittal, Cargill, Galloo, Belgian Scrap Terminal, Cementbedrijven over de hele wereld,...allemaal tevreden klanten...die soms over 10 machines beschikken.

ie-net West-Vlaanderen
ie-net Oost-Vlaanderen
01 apr 2023
Activiteit
Motards

We gaan voor de vierde maal naar de opening van het motorrijseizoen op de Nordschleife van de Nürburgring.
Om het hele event van dichtbij mee te maken en te genieten van de ambiance op zondag, hebben we er deze keer voor gekozen om reeds op zaterdag te vertrekken en komen maandagavond terug.

ie-net Motards
ie-net | Brabant - Brussel
18 apr 2023
Activiteit
Bouw en infrastructuur

Renson is een internationaal bedrijf dat producten voor een gezond binnenklimaat (ventilatie, zonwering, renovatie, ..) ontwikkelt en produceert. Onlangs werd de nieuwe site in Kruisem geopend met een uniek outdoor inspiratiepark “NOA” voor de beleving van buitenleefruimtes. Ons bezoek wordt ingeleid door de R&D director en een rondleiding in het inspiratiepark wordt begeleid door de NOA manager.
We nemen de lunch in de sfeervolle feestzaal van het Bierkasteel Vanhonsebrouck in Izegem en bezoeken aansluitend de brouweri:van brouwzaal en bottelarij tot de gloednieuwe blikkenlijn. De modernste brouwerij van Europa, o.a. met nitro-infusie. Afsluiting met bierproeverij.

ie-net | KVIV Senioren

Pagina's