MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven
Zoeken op naam
5 bedrijven gevonden
Volta is de nationale koepelorganisatie van de sectororganisaties die actief zijn in de wereld van de elektrotechniek. Volta wil haar partners ondersteunen met opleidingen, advies, strategisch onderzoek, infoavonden, uitbetalingen van aanvullende vergoedingen.
VMA, gedragen door zijn medewerkers, is een betrouwbare multitechnische partner die voorziet in de behoeften van de klant via duurzame, technologische en innovatieve oplossingen in een streven naar een langdurige en succesvolle samenwerking.
Vanhout is uitgegroeid tot een waardevolle bouwgroep. De synergiën tussen de entiteiten van de Groep stellen ons in staat om waarde te creëren voor de klant die het bouwen overstijgt. Het zit in ons DNA om de projecten die wij aanvatten, hoe uitdagend ook, steeds tot een goed einde te brengen.
Cordeel Group is een volledig onafhankelijk familiebedrijf. Onze roots liggen in België, maar inmiddels zijn we uitgegroeid tot een Europese speler van formaat, bestaande uit verschillende bedrijven, allianties en joint-ventures. Cordeel Group is zoveel meer dan alleen maar een bouwbedrijf.
CTRL-F is de snelste weg naar jobs in IT, engineering en finance. Wij vinden samen met jou de perfecte match! “Wij begeleiden je persoonlijk naar de carrière waar je van droomt.” Wij vinden samen met jou de perfecte match: een job die past bij je ambities, je doelstellingen en je persoonlijkheid.