MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven / BUILDWISE

Bedrijfsgegevens

BUILDWISE
Kleine Kloosterstraat 23
1932 Sint-Stevens-Woluwe
België
,
251-500 werknemers

Emmanuelle Antoniou
Talent Acquisition & Employer Branding Coördinator 
+32 (0)498 85 42 50
emmanuelle.antoniou@buildwise.be
LinkedIn

BUILDWISE

Als sterk, dynamisch en groeiend onderzoeks- en innovatiecentrum zijn wij steeds op zoek naar nieuwe collega’s die graag willen meewerken aan de toekomst! Europa moet klimaatneutraal worden tegen 2050, ons gebouwenpark staat voor een massale energetische renovatiegolf en circulair bouwen moet verder ontwikkeld worden om het gebruik van eindige hulpbronnen te beperken. Ook de productiviteit van de bouwsector moet de komende jaren sterk toenemen om concurrentieel te blijven.

Buildwise is opgericht door en voor de bouwsector en heeft als missie om bouwprofessionals te ondersteunen om de kwaliteit, productiviteit en duurzaamheid te verbeteren en de weg vrij te maken voor innovatie op werven en in bouwbedrijven.

Bij Buildwise zoeken we uitzonderlijke talenten om deze boeiende maatschappelijke en technische opportuniteiten met beide handen te grijpen en een steentje willen bijdragen aan een toekomstige groenere planeet! Of je nu een ervaren professional bent of pas afgestudeerd, je krijgt de kans om samen te werken op innovatieve en uitdagende projecten.

Contactgegevens

Emmanuelle Antoniou
Talent Acquisition & Employer Branding Coördinator 
+32 (0)498 85 42 50
emmanuelle.antoniou@buildwise.be
LinkedIn