MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven / WITTEVEEN+BOS BELGIUM N.V.

Bedrijfsgegevens

WITTEVEEN+BOS BELGIUM N.V.
Posthoflei 1-5
2600 Antwerpen
België
,
6-250 werknemers

Margot Louis
HR-medewerker
+32 477291095
margot.louis@witteveenbos.com
LinkedIn

WITTEVEEN+BOS BELGIUM N.V.

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, met vestigingen in Gent, Brussel en Antwerpen. Als onderdeel van een grote internationale groep, bieden 1.300 ingenieurs wereldwijd oplossingen voor complexe maatschappelijke uitdagingen. Dit op het gebied van water, milieu, infrastructuur en bouw. We ondersteunen onze klanten op strategisch en tactisch niveau, alsook op operationeel vlak. Hierbij fungeren we als betrouwbare partner. 

Er zijn momenteel geen openstaande vacatures beschikbaar.

Contactgegevens

Margot Louis
HR-medewerker
+32 477291095
margot.louis@witteveenbos.com
LinkedIn

 Gil houdt van de open bedrijfscultuur

Ik ben Gil en ben 25 jaar. Ik ben een bouwkundig ingenieur van opleiding en startte direct nadat ik afstudeerde als constructeur (stabiliteitsingenieur met focus op beton- en staalconstructies) bij Witteveen+Bos. Ik ben vooral geboeid door complexe en multidisciplinaire projecten.

Het grootste pluspunt van Witteveen+Bos is onze bedrijfsmentaliteit. Wij werken aan uitdagende projecten, waarbij we samen met een gemotiveerd projectteam een kwalitatief hoogstaand eindproduct willen opleveren.

Daarnaast vind ik ook de horizontale bedrijfsstructuur een pluspunt. Er heerst een zeer open en vriendelijke sfeer op de werkvloer. Bovendien kan je gemakkelijk iedereen aanspreken, als er vragen zijn. Alle medewerkers trekken aan het zelfde zeel, en zijn bereid om elkaar bij te staan met advies of ondersteuning.

Tot slot wordt er ook zeer veel rekening gehouden met individuele interesses en ambities. Men behandelt je als individu en niet als de zoveelste werknemer. Dit geldt zowel bij de samenstelling van een projectteam als bij het vormgeven van jouw loopbaan op langere termijn.