MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven / UTICON B.V.

Bedrijfsgegevens

UTICON B.V.
Koedreef 26
9070 Destelbergen
België
,
6-250 werknemers

Ermelinda Hajdari
Talent & Brand Specialist
+32 (0)484 03 68 11
e.hajdari@uticon.com
LinkedIn
 

UTICON B.V.

Uticon is hét advies- en ingenieursbureau in de voedingsindustrie. We werken aan industriële projecten en kijken naar wat onze klanten nodig hebben om hun processen, gebouwen en organisatie te verbeteren. Dit steeds met aandacht voor belangrijke details en kennis van de trends van morgen.

Vlaams-Brabant

Voor de regio Halle zijn wij op zoek naar een ervaren projectleider.

Over ons

Oost-Vlaanderen

Wil jij als Young Professional een impact maken in de wereld van de voedingsindustrie?

Contactgegevens

Ermelinda Hajdari
Talent & Brand Specialist
+32 (0)484 03 68 11
e.hajdari@uticon.com
LinkedIn
 

Nik de Vylder: “De diversiteit maakt dat géén enkele werkweek dezelfde is. Daarnaast haal ik enorm veel voldoening uit het succesvol afronden van mijn projecten en de tevredenheid van de klant. Ik ben dan werkelijk trots op wat ik gerealiseerd heb.”

“Ook de collega’s zijn heel fijn om mee samen te werken. De collegialiteit is aanwezig en iedereen is bereid elkaar te helpen. Ik noem het een soort van “Uticon-verbondenheid”. We zijn een team en als team werken we samen aan projecten in het belang van Uticon.”

 

https://www.uticon.com/nl/medewerkers/nick-de-vylder/

 

Stan Scheire:  “Aangename en steeds behulpzame mensen kom je tegen binnen Uticon.  Ook de opleidingen zijn een meerwaarde. Ik heb het gevoel dat Uticon goed “zorgt” voor zijn personeel.”

“Bovendien vind ik de variatie leuk. Ik ben  vaak in het veld aanwezig en heb niet uitsluitend een baan aan de bureauzijde . In mijn rol krijg ik de kans om te groeien. Ik ben doorgegroeid van werfopvolging tot mijn huidige rol waar ik meer en meer verantwoordelijkheid krijg om de zaken zelf te regelen. Bij Uticon blijf je dus niet op hetzelfde “niveau” zitten. In de toekomst wil ik zelf zowel op kennisgebied als functioneel verder doorgroeien.”

 

https://www.uticon.com/nl/medewerkers/stan-scheire/

 

Meer getuigenissen op https://www.uticon.com/nl/werken-bij/