MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven / SWECO BELGIUM B.V.

Bedrijfsgegevens

Arenbergstraat 13 box 1
1000 Brussel
België
,
meer dan 1000 werknemers

Cindy Despretz
Recruitment coördinator
cindy.despretz@swecobelgium.be 
> Linkedin

SWECO BELGIUM B.V.

Wil je met jouw werk een verschil maken? Dan moet je bij Sweco zijn. Bij ons is de toekomst niet veraf. We ontwerpen vandaag de toekomst en zorgen dat alles wat we in de samenleving nodig hebben een natuurlijk deel van morgen wordt: van zuiver water en verwarmde gebouwen tot efficiënt transport en moderne ziekenhuizen.

Succes vereist een nauwe samenwerking met onze klanten en een grondig inzicht in hun behoeften. Een typische werknemer van Sweco is toegankelijk, betrokken bij zijn of haar klanten en heeft een erkende expertise. 

Er zijn momenteel geen openstaande vacatures beschikbaar.

Contactgegevens

Cindy Despretz
Recruitment coördinator
cindy.despretz@swecobelgium.be 
> Linkedin

Estien - Junior Engineer, Industry :

“Na het afronden van mijn studies, startte ik als supervisor binnen een constructieteam bij Sweco. Het is onze taak om contractors aan te sturen en te controleren, zodat er een kwalitatief project afgeleverd wordt binnen de vooropgestelde planning. Het eerste project waar ik op werkte, was de shutdown van Eval. Het jaar nadien begeleidde ik mee de bouw van twee tankterminals van Noord Natie. Ik mocht mijn job met een grote zelfstandigheid uitvoeren, waardoor ik ontzettend veel heb bijgeleerd. Gelukkig had ik steeds een geweldig team om op terug te vallen. De kans om mee te werken aan zeer grote, complexe projecten en op korte tijd een heleboel competenties te verwerven, is voor mij één van de grootste drijfveren om bij Sweco te werken. Zo heb ik de voorbije jaren heel wat ervaring opgedaan in zowel piping, E&I (electrical & intrumentation), tankenbouw als shutdowns.”

 

Maxim - Consultant, Energy :

“Na twee eerdere professionele ervaringen wou ik mij voltijds op energie focussen. Dankzij een goede vriend (en nu collega) kwam ik bij Sweco terecht. Als Energy Consultant moet je een echte duizendpoot zijn. Enerzijds vanwege de verscheidenheid aan type projecten – gaande van een energiestudie voor de industrie tot het uitzetten van een duurzame roadmap voor een gemeente – en anderzijds door de vele projectfases waarin je actief bent. Hierbij horen ook klantbezoeken en on-site overlegmomenten, zodat je werkomgeving zich niet limiteert tot je bureau. Bij Sweco vond ik een uitdagende functie in een sterk samenhangend team, waar jonge mensen de nodige verantwoordelijkheid krijgen om te groeien volgens eigen ambities.”

 

Wouter - Deputy Project Leader, Infrastructure : 

“Toen ik bij Sweco begon, ondersteunde ik diverse infrastructuurprojecten op vlak van stabiliteit. Ik werkte in verschillende teams mee aan de uitwerking van technische vragen, maar volgde ook enkele werven op. Ik wou echter al snel meedraaien op de écht grote projecten en kwam zo bij Oosterweel terecht. Hier doe ik enerzijds projectcoördinatie (zo coördineerde ik de studie van de inrichting van de imposante leidingkokers onder de ring van Antwerpen). Anderzijds werk ik aan stabiliteitsberekeningen en sta ik mee in voor de fasering van Rechteroever. Ik werk nauw samen met mensen van alle disciplines, zowel intern als extern. Dat maakt het uiterst boeiend en uitdagend!”

 

Gorike - Deputy Project Leader, Infrastructure :

“Ik ben bij Sweco begonnen als Advisor Designer. Na 2,5 jaar groeide ik door naar de functie Deputy Project Leader. Mijn taak bestaat erin om een project te begeleiden van begin (schets) tot einde (uitvoering). Ik werk op meerdere infrastructuurprojecten gaande van de nieuwe tramlijn 9 in Brussel tot kleinere projecten, zoals de aanleg van een gemeentelijk sportveld. Omdat er zoveel verschillende soorten projecten zijn en binnen die projecten dan weer verschillende fasen, ziet elke werkdag er anders uit. Ik ben ook regelmatig op de werf of bij de klant. Ik hou van de grote diversiteit van de projecten, de kennisdeling tussen collega’s en zeker ook de goede teamspirit!”