MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven / SIOUX TECHNOLOGIES N.V.

Bedrijfsgegevens

SIOUX TECHNOLOGIES N.V.
Welvaartstraat 14-1 bus 5
2200 Herentals
België
,
6-250 werknemers

Ing. Filip Eykens
Managing Director
  +32 (0)14 84 87 18
filip.eykens@sioux.eu
LinkedIn

SIOUX TECHNOLOGIES N.V.

Sioux: werken aan uitdagende projecten
Sioux Technologies N.V. is een innovatieve technologiepartner met meer dan 50 enthousiaste ingenieurs op het gebied van technische software ontwikkeling, met vestigingen in Herentals, Gent en Leuven. Sioux versterkt vooraanstaande hightech bedrijven bij het ontwikkelen van hun producten. Onze professionals werken op klantlocatie met het R&D team mee, voor projecten kan dit ook in ons development centre.
Bij Sioux werk je in een R&D team aan uitdagende technische projecten waarbij technische software ontwikkeling centraal staat. Onze klantenkring bestaat vooral uit bedrijven die software als een belangrijk onderdeel van hun productontwikkeling zien, maar de benodigde expertise hiervoor zelf niet in huis hebben. Zowel multinationals als KMO's rekenen op de dienstverlening van Sioux.
Onze medewerkers zijn hoogopgeleide professionals met een diepgewortelde passie voor de uitdagingen van de techniek. Het is voor ons en de klant belangrijk dat de kennis van onze mensen up-to-date blijft. Daarom investeren wij veel in onze medewerkers. Bij Sioux hebben alle ingenieurs beschikking over een zeer uitgebreid persoonlijk opleidingsbudget. Dit kan onder andere gebruikt worden voor het trainen van technische en soft skills.

Er zijn momenteel geen openstaande vacatures beschikbaar.

Contactgegevens

Ing. Filip Eykens
Managing Director
  +32 (0)14 84 87 18
filip.eykens@sioux.eu
LinkedIn