MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven / JSR MICRO N.V.

Bedrijfsgegevens

JSR MICRO N.V.
Technologielaan 8
3001 Heverlee
België
,
6-250 werknemers

Eve Sermon
HR Project Manager
+32 (0)486 74 07 98
+32 (0)16 66 87 01
jobs@jsrmicro.be
LinkedIn

JSR MICRO N.V.

JSR Micro NV , gevestigd in Leuven, België , is een dochteronderneming van JSR Corporation, een multinational met meer dan 7000 mensen wereldwijd en een toonaangevende leverancier van materialen in een verscheidenheid aan technologiegedreven markten. Het wereldwijde netwerk van JSR heeft zijn hoofdkantoor in Tokio (Japan) en heeft fabrieken en kantoren over de hele wereld .

JSR is een op onderzoek gerichte organisatie die nauwe samenwerkingen nastreeft met toonaangevende innovators in een aantal industrieën die cruciaal zijn voor het huidige en toekomstige welzijn van de menselijke samenleving: biowetenschappen , energieopslag, elektronische materialen , beeldschermen en optische materialen. 'Innovatie één-op-één' vat onze waardepropositie voor onze klanten samen . Door een zeer vroege en nauwe samenwerking biedt JSR zijn klanten een concurrentievoordeel op basis van geavanceerde technologieën , consistente hoge kwaliteit en evenwichtige eigendomskosten.

Onze slogan "With Chemistry, We Can" illustreert de toewijding van JSR aan de samenleving door bij te dragen aan de creatie van materialen voor morgen .

Er zijn momenteel geen openstaande vacatures beschikbaar.

Contactgegevens

Eve Sermon
HR Project Manager
+32 (0)486 74 07 98
+32 (0)16 66 87 01
jobs@jsrmicro.be
LinkedIn