MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven / HYE N.V.

Bedrijfsgegevens

HYE N.V.
Kruibeeksesteenweg 162
2070 Zwijndrecht
België
,
6-250 werknemers

Lena Van Pottelberg
HR verantwoordelijke
lena.vanpottelberg@hye.be
LinkedIn

HYE N.V.

HYE is een ambitieus bedrijf met een sterke visie in waterbouwkunde, staalbouw en bodemsaneringen in België en Nederland. Met een verregaande historiek sinds 1929 heeft HYE de ervaring en expertise om grootschalige projecten uit te voeren voor overheidsopdrachten en privébedrijven.

Onze motor is ons gedreven team met 160 gekwalificeerde medewerkers die kunnen rekenen op een gespecialiseerd machinepark en een eigen staalatelier gelegen aan de Schelde in Antwerpen. Zo garanderen wij een efficiënte uitvoering van uw opdracht of een totaalaanpak van uw waterbouwkundig project.

Kaaimuren, sluizen, een jetty, een waterkrachtcentrale of beweegbare bruggen bouwen? Een staalconstructie op maat maken of een complexe bodemsanering uitvoeren? HYE is bedreven in het realiseren van uw uitdagingen. Wij bouwen doordacht aan uw toekomst, van ontwerp tot oplevering.

Antwerpen

Als calculator sta je in voor het verzamelen van alle relevante informatie om aan de slag te gaan met een aanbestedingsdossier.

Antwerpen

Als technisch tekenaar bij HYE Staalconstructies ben je een belangrijke schakel in grootschalige waterbouwkundige projecten, maar bijvoorbeeld ook in industriële of architectonische projecten.

Antwerpen
Limburg
Oost-Vlaanderen
West-Vlaanderen

Realiseer jouw potentieel met uitdagende projecten op, rond, in en boven het water.

Routine? No way! 

Contactgegevens

Lena Van Pottelberg
HR verantwoordelijke
lena.vanpottelberg@hye.be
LinkedIn