MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven / HILTI BELGIUM N.V.

Bedrijfsgegevens

HILTI BELGIUM N.V.
Bergensesteenweg 1424
1070 Anderlecht
België
6-250 werknemers

Ines Dedapper
HR Business Partner
+32 (0)2 467 88 39
ines.dedapper@hilti.com
LinkedIn
 

HILTI BELGIUM N.V.

Aangezien we snel groeien en investeren in nieuwe functies, zijn we voortdurend op zoek naar nieuw talent.
Bekijk onze carrière pagina voor onze laatste vacatures: https://careers.hilti.be/nl-be/search/jobs?f[0]=sm_field_country%3ABE

Hilti is wereldwijd leider in het creëren van spitstechnologieën, systemen en diensten voor de bouwindustrie. Ons onderscheiden van de rest, verdergaan dan anderen en het ondersteunen van enkele van ’s werelds knapste staaltjes techniek vormen de sleutel tot ons succes.

We zijn er trots op dat we keer op keer bij ’s werelds beste arbeidsplekken behoren. Zo stonden we in 2015 in de lijst van 100 Best Companies to Work For van Fortune en in 2016 in diezelfde lijst van de Sunday Times. In 2015 stonden we bovendien 22e in de rangschikking van de World’s Best Multinational Workplaces. Deze bekroningen zijn het bewijs van onze investeringen in onze mensen en onze cultuur. 

Met bijna 27.000 medewerkers zijn we wereldwijd in meer dan 120 landen actief. Onze toewijding aan innovatie en uitmuntendheid voor de klant wordt enkel geëvenaard door onze passie voor de ontwikkeling en bevordering van prestatiegerichte mensen – van de meest intelligente gegradueerden tot de meest ervaren bouwprofessionelen. 

In Hilti België (www.hilti.be) en Luxemburg (www.hilti.lu) werken ongeveer 235 medewerkers samen, voornamelijk binnen verkoop, engineering en marketing, om bouwkundigen te helpen hun werk sneller, veiliger en productiever te klaren.  De hoofdzetel is gevestigd in Brussel. Hier bevinden zich de meeste ondersteunende functies – de klantendienst, financiën, marketing en de hr-afdeling. Daarbovenop zijn er over heel België en Luxemburg 13 Hilti Stores gevestigd.

Er zijn momenteel geen openstaande vacatures beschikbaar.

Contactgegevens

Ines Dedapper
HR Business Partner
+32 (0)2 467 88 39
ines.dedapper@hilti.com
LinkedIn