MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven / FLANDERS MAKE V.Z.W.

Bedrijfsgegevens

FLANDERS MAKE V.Z.W.
Oude Diestersebaan 133
3920 Lommel
België
,
501-1000 werknemers

Liesbet Decuyper
HR Partner
+32 (0)16 91 06 14
liesbet.decuyper@flandersmake.be
LinkedIn

FLANDERS MAKE V.Z.W.

Over Flanders Make

Naar een digitaal getransformeerde, duurzame en concurrerende industrie

Door onze unieke positie als brug tussen bedrijfsleven en onderzoek combineren onze teams vakkundigheid op applicatie- en systeemniveau met technologische en wetenschappelijke kennis. Academische partners en meer dan 150 bedrijven maken deel uit van het innovatieve circulaire ecosysteem van Flanders Make. We stimuleren  open innovatie door middel van excellent onderzoek.

Onze strategie gebaseerd op industriële noden en langetermijntrends verzekert een nauwe aansluiting bij de industrie en haar uitdagingen. Met ons geprogrammeerd onderzoek creëren we impact in bedrijven.

Duurzaamheid, klimaat en werkbaar werk hebben een hoge prioriteit in ons onderzoek. We willen bedrijven helpen bij de ontwikkeling van duurzame, groene, slimme en geconnecteerde producten en productiesystemen, met bijzondere aandacht voor de mens en zijn interactie met machines.

 

20-tal open jobs 

 

Er zijn momenteel geen openstaande vacatures beschikbaar.

Contactgegevens

Liesbet Decuyper
HR Partner
+32 (0)16 91 06 14
liesbet.decuyper@flandersmake.be
LinkedIn

Getuigenissen

"Bij onderzoek heb je de tijd en de mogelijkheid om je projectteam met hun ideeën te laten spelen. Samen kunnen jullie zoeken naar wat zou kunnen werken. Ik werkte vroeger als technisch expert, en dan ga je steeds dieper op de inhoud in. Nu, als projectmanager, ben ik altijd bezig met meerdere dingen tegelijk. Die variatie is verfrissend, daar hou ik echt van." (Diana, Technisch Projectmanager @ Flanders Make sinds 2019)

https://www.flandersmake.be/nl/jobs/werken-bij-flanders-make/getuigenis-diana

Door met zoveel (industriële en academische) partners samen te werken, behoud je een open perspectief. Mijn werkterrein beperkt zich nooit tot één specifiek technisch detail..." (Chris, Technisch Projectmanager, sinds 2016 @ Flanders Make)

http://www.flandersmake.be/nl/jobs/werken-bij-flanders-make/testimonial-chris

“Als technisch projectmanager spreek ik heel veel met verschillende mensen en probeer ik hen ook uit te dagen om hun grenzen te verleggen. ... Ik heb geleerd om nooit conclusies te trekken in een premature fase. ... Ik geef input om onderzoekers uit te dagen en zorg ervoor dat we verder kijken dan wat op het moment zelf mogelijk is.”

(Abdel, Technical Project Manager @ Flanders Make sinds 2012)

http://www.flandersmake.be/nl/jobs/werken-bij-flanders-make/testimonial-abdel