MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven / EVOLTA ENGINEERS N.V.

Bedrijfsgegevens

EVOLTA ENGINEERS N.V.
Sassevaartstraat 46/301
9000 Gent
België
6-250 werknemers

Ann De Keukelaere

Talent Manager
+32 (0)9 326 92 92
ann.dekeukelaere@evolta.be
LinkedIn

EVOLTA ENGINEERS N.V.

Evolta is een multidisciplinair studiebureau met verschillende expertisedomeinen. Die expertise strekt zich uit over zowel het duurzaam ontwikkelen van publieke ruimte door (on)zichtbare infrastructuur als het toekomstgericht, architecturaal en technisch ontwerpen van gebouwen. Daarnaast hebben we ook lange partnerships met grote spelers uit tal van sectoren (bv chemie, automotive, retail, overheid, …). Hier staan we in voor de ondersteuning of leiding van hun projecten.

 

Sinds ons ontstaan in 1980 zijn we gegroeid van een nichespeler naar een partner die van alle markten thuis is en zo onze klanten de gepaste service kan geven. Om deze service te kunnen bieden kunnen we rekenen op een team van extreem gemotiveerde en ondernemende mensen. Op vandaag bestaat ons team uit circa 100 medewerkers met elk hun specifieke kennis.

 

Het is onze droom om mee te bouwen aan een mooiere wereld in balans. Dat doen we door in te zetten op duurzame projecten die verschil maken voor de steden van morgen en overmorgen. Openhartig communiceren met al onze partners, rechtveren bij tegenslagen en inventieve acties ondernemen waar het kan, dat zijn onze troeven om die droom om te zetten naar realiteit.

Er zijn momenteel geen openstaande vacatures beschikbaar.

Contactgegevens

Ann De Keukelaere

Talent Manager
+32 (0)9 326 92 92
ann.dekeukelaere@evolta.be
LinkedIn