MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven / EVOLTA ENGINEERS N.V.

Bedrijfsgegevens

EVOLTA
Sassevaartstraat 46/301
9000 Gent
België
,
6-250 werknemers

Ann De Keukelaere

Talent Manager
+32 (0)9 326 92 92
ann.dekeukelaere@evolta.be
LinkedIn

EVOLTA ENGINEERS N.V.

“Evolta is een ingenieurs- en architectenbureau met een glasheldere droom.
We willen een brug slaan tussen ontwerpers, bouwers, bouwheren en bewoners. Vormgeven aan een mooie wereld in balans, gelukkige mensen in ontwikkeling en duurzame organisaties in beweging. Verschillen samenbrengen – want verschillen brengen spanning en schoonheid. Ruimte geven aan dialoog en creativiteit. Passie en precisie met elkaar verbinden in alles wat we doen.

Future proof ontwerpen is voor ons mensen op de eerste plek zetten. We creëren met mensen, voor mensen. Brengen alle partijen aan tafel en zorgen ervoor dat onze projecten bij de ziel van hun locatie passen, zodat ze nog generaties lang gedragen worden door hun omgeving.

Verschillen houden de dingen interessant, en dat geldt zeker ook voor ons. Evolta is een bureau met specialisten in meer disciplines dan twee. Door onze kennis te delen, dagen we elkaar intellectueel uit, houden we elkaar scherp en bij de pinken, en zorgen we ervoor dat jij op je beide oren kan slapen. Want samen zetten wij voor jou de puntjes op de i.”

Brussel
Limburg
Oost-Vlaanderen

De rode draad doorheen onze projecten is dat ze bijdragen aan de wereld van morgen. Hierdoor is het van cruciaal belang om innovaties toe te voegen aan onze projecten. Per kennisdomein is de kennismanager verantwoordelijk om die innovaties mee te ontwikkelen. Daarnaast zal je met je kennis en ervaring instaan als interne coach voor de minder ervaren collega’s.

Brussel
Limburg
Oost-Vlaanderen

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de uitvoering van één of meerdere infrastructuur projecten. Dit kunnen zowel wegenis- en rioleringsprojecten als mobiliteitsprojecten zijn. Ook projecten in de publieke ruimte (zoals markten, pleinen, sportparken, ...) behoren tot de mogelijkheden.

Contactgegevens

Ann De Keukelaere

Talent Manager
+32 (0)9 326 92 92
ann.dekeukelaere@evolta.be
LinkedIn