MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven / EUROCHEM ANTWERPEN N.V.

Bedrijfsgegevens

Haven 725
Scheldelaan 600
2040 Antwerpen
België
,
251-500 werknemers

Erik Vande Weijer
Talent & Recruitment 
erik.vande-weijer@eurochem.be 
Linkedin

EUROCHEM ANTWERPEN N.V.

EuroChem Antwerpen telt 400 werknemers die samen jaarlijks 2,3 miljoen ton minerale meststoffen produceren voor gebruik in de land- en tuinbouw. De site van EuroChem ligt in de Antwerpse haven, wat niet alleen op vlak van productie, maar vooral ook logistiek een aantal belangrijke troeven biedt. Vanuit Antwerpen bedient EuroChem immers internationale afzetmarkten.

EuroChem Antwerpen is sinds 1 april 2012 onderdeel van EuroChem Group AG, een toonaangevende wereldwijde producent van stikstof-, fosfaat- en kalimeststoffen. De groep zet heel sterk in op verticale integratie, met activiteiten die variëren van mijnbouw tot kunstmestproductie, logistiek en distributie.

Een rode draad in de werking van EuroChem is het continu streven naar duurzaamheid. EuroChem wil koploper blijven en dit komt tot uiting in productieprocessen die steeds duurzamer worden, maar ook in de producten die we afleveren. We ontwikkelen steeds betere en efficiëntere meststoffen, met een zo laag mogelijke impact op het milieu.

Een ambitieuze internationale groep die investeert in EuroChem Antwerpen en in de ingenieurs, technici en procesoperators die er hun toekomst willen uitbouwen.

Er zijn momenteel geen openstaande vacatures beschikbaar.

Contactgegevens

Erik Vande Weijer
Talent & Recruitment 
erik.vande-weijer@eurochem.be 
Linkedin