MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven / COPRO

Bedrijfsgegevens

COPRO V.Z.W.
Z.1 Researchpark, Kranenberg 190
1731 Zellik
België
,
6-250 werknemers

Barbara D'hondt
Communication Manager
+32 (0)2 481 95 30
+32 (0)472 22 39 01
barbara.dhondt@copro.eu

COPRO

COPRO is een onpartijdige instelling voor de controle en certificatie van bouwproducten voor de wegenis- en infrastructuursector. Als kwaliteitsbewuste partner voor publieke bouwheren, aannemers, producenten en experten bewerkstelligt COPRO kwalitatieve, veilige en duurzame infrastructuurprojecten. Van voetpaden tot bruggen, gebouwen en constructies: wij zorgen ervoor dat iedereen ze veilig kan gebruiken. Dat is ons engagement ten opzichte van onze opdrachtgever – én de hele samenleving. We toetsen bouwproducten, uitvoeringen en systemen af aan de striktste standaarden. Dat doen we door middel van doorgedreven controles. Uitgevoerd door inspecteurs met een indrukwekkende expertise in hun vakgebied. Onafhankelijkheid, deskundigheid en betrouwbaarheid zijn het kloppende hart van onze organisatie. Ga naar jobs.copro.eu en solliciteer vandaag nog!

Er zijn momenteel geen openstaande vacatures beschikbaar.

Contactgegevens

Barbara D'hondt
Communication Manager
+32 (0)2 481 95 30
+32 (0)472 22 39 01
barbara.dhondt@copro.eu

Dries: “Er is heel veel afwisseling tussen binnen- en buitenwerk. Wat heel aangenaam is. Ik heb eerst 2 jaar als werfleider gewerkt. Maar dan zit je de hele tijd buiten. Nu is er een mooi evenwicht tussen het kantoorwerk en de controles in de buitenlucht. Bovendien plannen wij ook zelf onze agenda. Dat is een hele grote troef. Daardoor heb je ook meer vat op de balans tussen privé en werk."

Aurélien: "Bij COPRO is elke dag anders. Elke ochtend sta ik op, ga ik naar een nieuwe locatie en ontmoet ik nieuwe mensen. Ik ben erg gehecht aan mijn zelfstandige manier van werken en houd van de vrijheid om mijn werk zelf in te plannen. Er is een veelheid aan producten en je kunt je in gelijk welk domein onderdompelen, afhankelijk van je affiniteit. Je kan ook verschillende producten combineren. Er zijn dus altijd nieuwe uitdagingen en nieuwe dingen te leren."

Dorien: "Mijn agenda kan ik zelf inplannen en die vrijheid is onbetaalbaar. Ik kom in contact met veel verschillende mensen. De bouwsector begint vroeg, dus ik ook. Maar eigenlijk is dat voor mij alleen maar een voordeel. Omdat ik dit perfect kan combineren met mijn gezinsleven. Mijn job is absoluut niet saai. Ik leer nog elke dag bij."

Koen: "We hebben een heel gevarieerde job. Als we dan toch een andere uitdaging zoeken, zijn ze bij COPRO flexibel genoeg om daarin mee te denken. We doen heel veel alleen en zijn veel op de baan. We hebben een vrije keuze in de planning van onze agenda en daardoor kunnen we ook veel variatie in ons werk creëren."