MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven / BUREAU BOUWTECHNIEK N.V.

Bedrijfsgegevens

BUREAU BOUWTECHNIEK N.V.
Kammenstraat 18
2000 Antwerpen
België
6-250 werknemers

Ilse Vandesande
Communication Manager
+32 (0)3 231 53 95
ilse.vandesande@b-b.be
LinkedIn

BUREAU BOUWTECHNIEK N.V.

Bureau Bouwtechniek is een technisch ontwerp- en adviesbureau voor architectuur, technische en duurzame renovaties en technisch advies. 

Sinds zijn oprichting in 1995 is BB uitgegroeid tot het toonaangevend multidisciplinair technisch ondersteuningsbureau voor architecten, bouwheren, gebouweigenaars, patrimoniumbeheerders en aannemers.

Onze activiteiten situeren zich op volgende deelgebieden:

PROJECTONDERSTEUNING
Bureau Bouwtechniek staat in voor de technische ondersteuning van de architect en bouwheer bij de realisatie van projecten. In samenspraak met de architect of bouwheer overlopen we de noden van het project en leggen we een geïndividualiseerd traject vast. BB streeft ernaar om dit maatwerk te garanderen ongeacht de omvang, status of het prestige van het project. 

TECHNISCH ADVIES
Bureau Bouwtechniek beschikt vandaag over een zeer geëngageerd team van specialisten met verschillende disciplines: ingenieurs speciale technieken, bouwtechnische experten, veiligheidscoördinatoren, energie adviseurs en EPB-verslaggevers. 

BEGELEIDING VAN TECHNISCHE RENOVATIES
Bureau Bouwtechniek beschikt over een multidisciplinair team van specialisten (architecten, ingenieurs, technisch ontwerpers en energieadviseurs) met 15 jaar ervaring op het gebied van technisch en duurzaam renoveren. Deze unieke bundeling van experten faciliteert een vlotte samenwerking en garandeert een geïntegreerde en professionele aanpak.

Er zijn momenteel geen openstaande vacatures beschikbaar.

Contactgegevens

Ilse Vandesande
Communication Manager
+32 (0)3 231 53 95
ilse.vandesande@b-b.be
LinkedIn