MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven / BENELUX POWER QUALITY PARTNER B.V.

Bedrijfsgegevens

BENELUX POWER QUALITY PARTNER B.V.
Lenniksestraat 82
1755 Gooik
België
,
1-5 werknemers

Herwig Vande Voorde
zaakvoerder
+32 (0)54 31 13 80
info@bpqp.eu
LinkedIn

BENELUX POWER QUALITY PARTNER B.V.

Benelux Power Quality Partner heeft zich als leverancier van”power quality”-produkten, -engineering en -oplossingen tot doel gesteld een continu kwalitatief hoogstaand eindproduct af te leveren en dit tegen een correcte prijs. Hierin is Benelux Power Quality Partner geslaagd door zowel een selectieve keuze in leveranciers als in een rationele interne organisatie en werkwijze waar klant, veiligheid en kwaliteit voorop staan.
Gezien de aard van de activiteit, m.n. power quality systemen, is een doeltreffende, veilige, langdurige  en betrouwbare werking van onze systemen van primordiaal belang, zowel voor de eindgebruiker, voor de installateur als voor Benelux Power Quality Partner zelf. Goede producten gekoppeld aan een goede service voor en na verkoop zorgen samen voor een competitief voordeel dat samenwerking op lange termijn tussen Benelux Power Quality Partner en zijn klanten waarborgt. 
Onze activteiten:
- Ontwerp en levering van produkten en systemen voor de verbetering van de netspanningskwaliteit -ook “power quality” genoemd- in elektrische verdeelnetten: condensatorbanken voor cosφ-verbetering, passieve en aktieve harmonischen filters, sperfilters, speciale filters, overspanningsafleiders, spannings-conditioners enz. voor elektrische verdeelnetten op lage -, midden- en hoge spanning.

- Metingen van netspanningskwaliteit-parameters, opmaak van meetverslagen met aanbevelingen en oplossingen, analyses van elektrische verdeelnetten.

- Nazicht van bestaande apparatuur  en ondersteuning bij de inbedrijfname van power quality-systemen.

- Levering, al dan niet uit voorraad, van wisselstukken voor dergelijke apparatuur.

Er zijn momenteel geen openstaande vacatures beschikbaar.

Contactgegevens

Herwig Vande Voorde
zaakvoerder
+32 (0)54 31 13 80
info@bpqp.eu
LinkedIn