MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven / 3D CADWORKS B.V.

Bedrijfsgegevens

3D CADWORKS B.V.
Veilingstraat 7
2320 Hoogstraten
België
,
6-250 werknemers

Patrick De Bie
Managing Director
+32 (0)3 295 47 33
jobs@3DCadworks.be
LinkedIn

3D CADWORKS B.V.

Meer dan 20 jaar is 3D Cadworks actief als engineering- en ontwerpbureau. Vanuit een solide, mechanische achtergrond biedt het bedrijf de nodige innovatie en kwaliteit voor productontwikkeling en -engineering. Door continu te investeren in trainingen en nieuwe technologieën is 3D Cadworks kunnen uitgroeien tot een gevestigde waarde met klanten uit de meest diverse sectoren.

We begeleiden onze klanten bij iedere stap in het ontwikkelingsproces: van idee tot productie, van concept tot certificering. Hierbij ligt onze focus en expertise in het ontwikkelen van mechanisch en/of kunststof producten voor verscheidene sectoren, zo ook de maakindustrie.

3D Cadworks biedt oplossingen, die het gehele "maakproces" ondersteunen. Dankzij het hoogstaand advies wordt er samen met de klant een brug gemaakt van behoefte/idee tot een verkoopbaar product.

De unieke manier van werken, waarbij alles van A tot Z verzorgd wordt door één ingenieursbureau, is uiterst snel en efficiënt. Dat is waar 3D Cadworks in uitblinkt: maatwerk uitgewerkt tot op de werkvloer met een heilig respect voor planning, budget en kwaliteit.

Er zijn momenteel geen openstaande vacatures beschikbaar.

Contactgegevens

Patrick De Bie
Managing Director
+32 (0)3 295 47 33
jobs@3DCadworks.be
LinkedIn