MENU Menu
of
Nieuws
Home / Nieuws / Bestel nu het handboek Juridische Opleiding Gerechtsdeskundigen aan ledentarief
26/04/2019
Gerechtsdeskundigen

Bestel nu het handboek Juridische Opleiding Gerechtsdeskundigen aan ledentarief

De wetten van 10 april 2014 en 19 april 2017 hebben een fundamentele wijziging ingeleid in het landschap van de gerechtsdeskundigen. Voor het eerst worden zij erkend in die hoedanigheid en mogen zij die titel dragen. Een van de voornaamste voorwaarden voor de erkenning als gerechtsdeskundige is een juridische opleiding van minimaal 36 uren over het wettelijk kader waarin hij optreedt. Dit handboek komt tegemoet aan de behoefte van een volledige maar ook specifieke documentatie. Binnenin vindt de lezer een overzicht van alle juridische materies die hij of zij als gerechtsdeskundige moet beheersen.
De auteurs hebben rekening gehouden met het feit dat het handboek bestemd is voor niet-juristen. Het werd dus geschreven in een leesbare taal, maar met oog voor het gebruik van de correcte terminologie. Het handboek is bestemd voor alle kandidaat-gerechtsdeskundigen die een erkende juridische opleiding volgen. Het is ook een praktische handleiding voor de deskundigen die reeds actief zijn of eerder een opleiding hebben gevolgd maar hieromtrent nog een test moeten afleggen.
Dit handboek kwam tot stand dankzij een samenwerking tussen uitgeverij die Keure en de deskundigenverenigingen IE-net en NCDAB. 

> Meer info en bestellen