MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender

Kalender

Kalender

(81 resultaten)
14 apr 2024
Activiteit
Klimaat-Duurzaamheid-Leefmilieu

Wil je meer weten over de oude spoorweghal of zijn architectuur? Eerder vragen over de nieuwe invulling? We bezoeken samen met een gids Hal 5. Hal 5 is een van de oude Centrale Werkplaatsen van de spoorwegen die de voorbije jaren een nieuwe invulling kregen. We ontdekken samen de geschiedenis van de oude spoorwegwerkplaats als ook de belangrijkste principes achter het nieuwe Hal 5. Duurzaam ondernemen, gemeenschapsopbouw en stadsvernieuwing staan centraal. Het gegidst bezoek duurt één uur en we sluiten af met een drankje.

ie-net Brabant - Brussel
15 apr 2024
Opleiding
Management en vaardigheden

LEDENPRIJS PER MODULE : 266 euro

Je bent een gedreven ingenieur maar je twijfelt of er ook een manager in je verscholen zit ? Deze lessenreeks, gespreid over 3 maanden, brengt u een tal van vaardigheden bij die zowel op werkgebied als op persoonlijk vlak een verschil kunnen maken.
15 april 2024 (online): Succesvol onderhandelen
22 april 2024 (online): De compound methode
29 april 2024 (live): Lichaamstaal
06 mei 2024 (online): Presenteren zonder stress

16 apr 2024
Opleiding
Gerechtsdeskundigen, Raadgevend ingenieurs

VOLZET
Deze interactieve sessie verstevigen de positie van de gerechtsdeskundige in het gerechtelijke landschap door deelnemers informeel te laten kennismaken met de uitdagingen waarmee ze mogelijk geconfronteerd zullen worden in de loop van hun professionele activiteiten.

ie-net Ingenieur-deskundigen & bemiddelaars
16 apr 2024
Opleiding
Carrière, Computervaardigheden en ICT, Ondernemen, Project Management

Digitaal werken biedt heel veel voordelen; hoe noteer je doeltreffend? Tijdens deze online opleiding leer je hoe je vlot digitaal noteert in Microsoft OneNote en hoe je deze bestanden handig deelt. De opleiding is gespreid over twee avonden; uiteraard gebruiken we de kracht van OneNote om informatie uit te wisselen en samen te werken. We vertrekken altijd vanuit scenario's die relevant zijn voor de deelnemers.

17 apr 2024
Activiteit

Onderzoek, ontwikkelen en productie van geneesmiddelen. Gebruik van statistiek voor de beoordeling van de werking van een geneesmiddel. Het geothermisch project

ie-net – Senior Ingenieurs – Industriële Technologie
18 apr 2024
Opleiding
Gerechtsdeskundigen, Raadgevend ingenieurs

Hoe het principe van nudging bemiddelen ondersteunt

Naar aanleiding van het recent gestemde wetsvoorstel rond de uitbreiding van de Kamer voor Minnelijke Schikking in burgerlijke, ondernemings- en sociale zaken, biedt de opleiding inzicht in conflictoplossingen waarbij er ook aandacht is voor het principe van nudging in de gezamenlijke zoektocht naar de oplossing in een geschil. Tegelijk leren alle betrokken partijen onderling bruggen slaan. We bieden magistraten, bemiddelaars en gerechtsdeskundigen de gelegenheid om voor- en achteraf te netwerken.

ie-net Ingenieur-deskundigen & bemiddelaars
19 apr 2024
Activiteit
Jongeren

Welkom bij hét weekend van het jaar voor jonge ingenieurs - het Young Potential Weekend: waar carrières de lucht in schieten en nieuwe vaardigheden je horizon verbreden! Stap aan boord voor een unieke reis naar succes.
Schrijf je dan in voor de 13e editie van het Young Potential Weekend! Dé meest succesvolle activiteit georganiseerd door ie-net jongeren.

ie-net Jongeren
19 apr 2024
Activiteit

Tijdens deze bijeenkomst zal een ongekende wereld opengaan op het unieke oeuvre van Bruegel, waarbij we zijn meesterwerken wiskundig kunnen analyseren en de historische context waarin ze zijn gemaakt zullen verkennen. Daarnaast zullen we zijn artistieke technieken en stijl op ludieke manier bespreken, evenals de blijvende impact die zijn werk heeft gehad op de kunstgeschiedenis en de maatschappij.

ie-net Brabant - Brussel
20 apr 2024
Activiteit

De stad Kortrijk is de tweede grootste stad in West-Vlaanderen na Brugge.
Ontstaan tijdens de Romeinse overheersing uit een woonkern, gelegen aan de Leie, en op een kruising van twee heirbanen.
Kortrijk is ook bekend geworden door zijn textielindustrie en de Guldensporenslag.
De textielindustrie is in deze streek dan vooral de vlas- en lakenindustrie.
Vandaag is er naast industrie ook de mogelijkheid om verder te studeren na het middelbaar onderwijs. Dit door de aanwezigheid van hogescholen en een universiteit.
Kortrijk: zaterdag 20 april 9.30 h
zondag 21 april 17.30 h

ie-net Limburg
23 apr 2024
Activiteit
Ledenvergadering

We starten de dag met een presentatie door collega Paul Hopff over de evolutie van de luchtvaart rond de eerste wereldoorlog. Na de lunch zien we de vliegtuigen in museum Stampe & Vertongen en bezoeken we de luchthaven in Deurne.

ie-net - Da Vinci senioren

Pagina's