MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender

Kalender

Kalender

(63 resultaten)
11 mei 2024
Activiteit

Ensor en Oostende zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, maar ook Brussel speelde een cruciale rol in hoe Ensor zich als kunstenaar ontwikkelde. Ontdek de wereld van deze befaamde kunstenaar tijdens een rondleiding in het Paleis van Karel van Lotharingen met de tentoonstelling “James Ensor. Inspired by Brussels”.

ie-net Brabant - Brussel
ie-net Motards
13 mei 2024
Activiteit
Ledenvergadering

Een comfortabele bus brengt ons naar Straatsburg waar we inschepen op de MS Gérard Schmitter van Croisieurope voor mooie en rustige cruise langs 3 rivieren (Rijn, Moezel en Main). Onze tocht brengt ons langs Mannheim, Mainz, Frankfurt, Rüdesheim, Koblenz en Cochem. Geïnteresseerden hebben de gelegenheid om in elk van deze locaties de bezienswaardigheden te verkennen. Tijdens ons verblijf aan boord genieten we van het landschap en de gastvrijheid van Croiseurope. Alle gereserveerde kajuiten bevinden zich op het bovendek. Alle maaltijden en dranken (met uitzondering van een kleine selectie sterke dranken en wijnen) zijn inbegrepen.

ie-net - Da Vinci senioren
17 mei 2024
Activiteit
Motards

ie-net Motards organiseert een korte opwindende motorvakantie aan de prachtige Moezel! Dit is de ultieme kans om samen de weg op te gaan, genietend van technische gesprekken, adembenemende landschappen en de broederschap van gelijkgestemde motorliefhebbers.
Ook voor wandelaars is dit een prachtige omgeving om te ontdekken.

ie-net Motards
ie-net Brabant - Brussel
21 mei 2024
Opleiding
Energie en Elektriciteit, Haven en Logistiek, Klimaat-Duurzaamheid-Leefmilieu, Milieu

Hoe breng ik mijn bedrijf naar 2030 op vlak van energie?

In het voorjaar van 2024 maakt het opleidingstraject Energietransitie in de Industrie je wegwijs in de uitdagingen op vlak van energie. De hands-on aanpak van onze docenten geeft je concrete antwoorden op al je vragen. De opleiding is opgebouwd rond 5 grote thema’s waarbij alle aspecten van de energietransitie aan bod komen.

Hybride opleiding
Meerdere experten versterken het docententeam per module.

Energie - elektrotechniek
22 mei 2024
Activiteit

Speciaal voor de leden van ie-net wil eigenaar Jan Borms een rondleiding geven aan de wereldbefaamde fabriek van de 'zoetekoeke' of peperkoek Vondelmolen, de grootste peperkoekbakker in België.
De geschiedenis, de finesses, de soorten, dit komt u allemaal te weten tijdens de rondleiding.
En proeven kan natuurlijk ook.

ie-net West-Vlaanderen
ie-net Oost-Vlaanderen
ie-net Jongeren
23 mei 2024
Opleiding
Gerechtsdeskundigen, Raadgevend ingenieurs

Hoe het principe van nudging bemiddelen ondersteunt

Naar aanleiding van het recent gestemde wetsvoorstel rond de uitbreiding van de Kamer voor Minnelijke Schikking in burgerlijke, ondernemings- en sociale zaken, biedt de opleiding inzicht in conflictoplossingen waarbij er ook aandacht is voor het principe van nudging in de gezamenlijke zoektocht naar de oplossing in een geschil. Tegelijk leren alle betrokken partijen onderling bruggen slaan. We bieden magistraten, bemiddelaars en gerechtsdeskundigen de gelegenheid om voor- en achteraf te netwerken.

ie-net Ingenieur-deskundigen & bemiddelaars
23 mei 2024
Activiteit
Vrijwilligers

Het fietsweekend gaat door in de maand mei en niet met Hemelvaart. Het weekend start op donderdag 23 mei 2024 om 14.00 uur te Villers sur Meuse en eindigt op zondag 26 mei 2024 rond 13.00 uur.

We fietsen langs oevers van de Maas deze zijn allemaal vlak. Meestal verharde wegen gescheiden van de gewone wegen.

ie-net Brabant - Brussel
23 mei 2024
Activiteit

Hammer-IMS is een bedrijf dat zich specialiseert in het detecteren van anomalieën zowel wat betreft dikte, gewicht en vlakheid. Hun toestellen worden wereldwijd ingezet voor kwaliteitscontrole inline en als niet-destructieve controle.

ie-net Limburg
ie-net Brabant - Brussel
25 mei 2024
Evenement
Carrière, Ondernemen, Vrijwilligers

Tijdens de inspiratieworkshop "Van ingenieur tot ambassadeur" neemt Karina Urbina je mee op een ontdekkingsreis door de dynamische wereld van sociale media, waar je de kracht van sociale media (h)erkent en leert hoe deze platformen jou kunnen helpen om als expert zichtbaar te zijn. Maar ook hoe je als ingenieur dankzij social media de rol van ambassadeur kan vervullen voor ie-net.  

25 mei 2024
Activiteit
Landbouw en Voeding

We brengen achtereenvolgend een bezoek aan Gasthuishoeve Boshoek, bio zelf-oogstboerderij "Grondsmaak & Grondkleur" en Planten – en Bloemen kwekerij en groothandel Van Eester.
Tussenin een kleine lunch en afsluiten met een drankje.

ie-net Mechelen

Pagina's