MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender

Kalender

Kalender

(73 resultaten)
19 feb 2024
Opleiding
Management en vaardigheden

LEDENPRIJS PER MODULE : 266 euro

Je bent een gedreven ingenieur maar je twijfelt of er ook een manager in je verscholen zit ? Deze lessenreeks, gespreid over 3 maanden, brengt u een tal van vaardigheden bij die zowel op werkgebied als op persoonlijk vlak een verschil kunnen maken.

21 feb 2024
Opleiding
Computervaardigheden en ICT, Management en vaardigheden, Ondernemen

Deze korte praktijkgerichte cursus, bestaande uit twee avondsessies, wil een globaal overzicht geven van de verschillende elementen en aspecten van de bedrijfsfinanciën.
Ben jij in je functie verantwoordelijk voor bepaalde financiële aspecten die betrekking hebben op je dienst/afdeling? Of ben je op zoek naar meer inzicht in bedrijfsfinanciën om (op termijn) deze functie optimaal te kunnen uitvoeren?
Dan is deze korte avondcursus de uitgelezen kans voor jou!

26 feb 2024
Opleiding
Bouw en infrastructuur, Koeltechniek, klimatisatie en HVAC

Ledenprijs : 2275 €

De opleiding wordt hybride aangeboden en is uitgebreid naar 7 dagen. Deze cursus geeft een praktisch inzicht in de capaciteitsbepaling en zijn parameters, hoe warmte- en koudeproductie geconcipieerd wordt, op welke end-users en roosters men moet letten, wat de energetische en comforttechnische impact van een bepaald concept is. Extra aandacht wordt besteed aan de recente reglementering en wetgeving.
Deze cursus wil vooral praktisch zijn (aan de hand van talloze voorbeelden) en niet al te theoretisch, hij wordt dan ook gegeven door docenten die al jaren in het vak staan.

Bouwfysica, gebouwentechniek en architectuur
27 feb 2024
Activiteit
Chemie en Biomedische techniek

Cochlear is een wereldleider in gehoorimplantaten, gebaseerd op elektrische stimulatie, oorspronkelijk ontwikkeld door Professor Graeme Clark. Tal van verdere innovaties kwamen in samenwerking met de KU Leuven. Het implantaat, beschikbaar in Belgische ziekenhuizen, helpt mensen van alle leeftijden met gehoorverlies. Het bezoek omvat presentatie, demonstratie en een laboratoriumtour. Lunch nemen we het Groot Seminarie. In de namiddag leidt Patrick De Greef, expert in bouwhistorie, ons rond in Mechelen, met een bezoek aan de gerestaureerde Sint-Pieter en Pauluskerk en de gotische Sint-Janskerk met Rubens' triptiek

ie-net - Da Vinci senioren
29 feb 2024
Opleiding
Management en vaardigheden, Project Management

Deze Engelstalige online cursus bevat 6 uur video en laat je toe om op jouw ritme te studeren en te herzien. Deze cursus is gewijd aan voorraadbeheer en gerelateerde onderwerpen. Schrijf je in en geniet van levenslange toegang !

29 feb 2024
Opleiding
Management en vaardigheden, Project Management

Deze Engelstalige online cursus bevat 23 uur video en laat je toe om op jouw ritme te studeren en te herzien. Deze cursus geeft u een compleet overzicht van de nieuwe editie van de PMBOK® als basis voor de nieuwe PMP en CAPM examens georganiseerd door het Project Management Institute. Schrijf je in en geniet van levenslange toegang !

29 feb 2024
Opleiding

Deze Engelstalige online cursus bevat meer dan 14 uur video en laat je toe om op jouw ritme te studeren en te herzien. De cursus 'Project management tools and techniques' is gebouwd op PMI terminologie en standaard en leid je in 10 logische stappen door een project. Schrijf je in en geniet van levenslange toegang !

29 feb 2024
Opleiding
Management en vaardigheden, Project Management

Deze Engelstalige online cursus bevat 6 uur video en laat je toe om op jouw ritme te studeren en te herzien. Kwaliteit is een zeer belangrijk element geworden in de concurrentie en het produceren van kwaliteitsproducten en/of -diensten kan een verschil maken. Schrijf je in en geniet van levenslange toegang !

29 feb 2024
Activiteit
Energie en Elektriciteit

Bezoek aan een Vlaamse ontwerper en maker van zeer grote microgolfovens.

ie-net Brabant - Brussel
29 feb 2024
Activiteit
Computervaardigheden en ICT, Veiligheid

Hoe beveilig je je verschillende apparaten en technologieën, zoals beveiligingscamera's, slimme huishoudapparaten, PV-panelen en Internet of Things (IoT)-apparaten?
Tips en trics om uw woonbeveiliging drastisch te optimaliseren.

ie-net Waasland

Pagina's