MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender

Kalender

Kalender

(51 resultaten)
01 jun 2021
Opleiding

Deze Engelstalige online cursus bevat meer dan 14 uur video en laat je toe om op jouw ritme te studeren en te herzien. De cursus 'Project management tools and techniques' is gebouwd op PMI terminologie en standaard en leid je in 10 logische stappen door een project. Schrijf je in en geniet van levenslange toegang !

02 aug 2022
Activiteit
Bouw en infrastructuur

“Le Tram” is het enorme publieke transport project van de stad Luik dat zich over 50 hectares uitstrekt.
In de voormiddag bezoeken we het Museum voor het Openbaar Vervoer. Onder leiding van een ervaren gids beleven we 200 jaar transportgeschiedenis.
De lunch wordt genomen in de nabij gelegen Brasserie Liègeoise.
In de namiddag komt een bezoek aan het informatiecentrum “Espace Tram” aan de beurt. Hier wordt een uiteenzetting gegeven over de opzet van de nieuwe tramlijn in de stad en de daarbij aan de gang zijnde spoor- en bouwwerken, in voorbereiding tot de indienstname ervan, voorzien voor 2023. Wegens omstandigheden is een bezoek nadien aan de gerelateerde werk- en stelplaatsen in Bressoux niet mogelijk. In vervanging wordt een geleid bezoek aan de Sint Pauluskathedraal voorzien.

ie-net | KVIV Senioren
18 aug 2022
Opleiding
Carrière, Management en vaardigheden

Ledentarief : 420 € ipv 600 €

De ultieme maar vaak vergeten aanpak om je medewerkers en je organisatie te verbinden en naar een nieuw niveau te tillen.

Tijdens deze opleiding van twee halve dagen leer je hoe kennis continu kan laten vloeien en groeien in je team of organisatie. Daarnaast leer je kennismanagement kennen als het ultieme middel om je medewerkers (waar ook gelocaliseerd) te motiveren, en je team of organisatie naar een volgend niveau te tillen.

21 aug 2022
Activiteit

Ervaar de windkracht! Na een korte theoretische uitleg oefen je de basismaneuvers van het zeilwagenrijden op een afgebakend parkoers. Laat je in stilte voortbewegen door de wind. Of je het droog houdt, hang een stukje van jezelf af.

ie-net | Brabant - Brussel
ie-net West-Vlaanderen
ie-net Jongeren
24 aug 2022
Studiedag
Civiele Techniek

Op woensdag 24 augustus biedt de expertgroep Civiele Techniek de mogelijkheid om een begeleid bezoek te brengen aan de nieuwe sluis in Terneuzen.

Civiele techniek
27 aug 2022
Activiteit

Combinatie van de tentoonstellingen 'Dimpna verbeeldt' in het Gasthuismuseum en 'Zot van Dimpna' in de Sint-Dimpnakerk.

ie-net Waasland
28 aug 2022
Activiteit

Ditmaal bezoeken we het zuiden van de provincie Limburg met zijn leuke plekken onderweg.
We maken kennis met het mooie erfgoed van Haspengouw: fruitboomgaarden, wijndomeinen, hoeven en kastelen.

ie-net | KVIV Limburg
01 sep 2022
Opleiding
Chemie en Biomedische techniek

Volledig herwerkte inhoud, gebaseerd op de feedback van onze cursisten en de noden van de industrie.

Piping Pijpleidingen en Lastechnieken
10 sep 2022
Activiteit
Vrijwilligers

De stripverhaal-wandeling is een privétour die speciaal is ontworpen voor groepen. Deze rondleiding omvat een bezoek aan het historische centrum van Brussel, een wandeling door bepaalde pittoreske straten en steegjes waar de bezoeker belangrijke voorbeelden van stripstripkunst op muren kan ontdekken. De gids zal de geschiedenis van de stad introduceren parallel aan een uitleg van elke bezochte stripstripmuur.

ie-net Mechelen
ie-net | Brabant - Brussel
ie-net Jongeren
15 sep 2022
Activiteit
Klimaat-Duurzaamheid-Leefmilieu

De jaarlijkse tweedaagse speelt zich vooral af rond de Oosterschelde. De Oosterschelde kende een bewogen geschiedenis vooral met de stormramp van 1953. Drastische maatregelen werden getroffen, om in de toekomst dergelijke rampen te voorkomen. Dit resulteerde tot de zgn. deltawerken zodat de Oosterschelde, door de getijdenwerking, enkel voorzien kan worden met zeewater. Hierdoor groeide Zeeland uit tot een Mekka van de watersport maar vooral voor de kweek van de mosselen, oesters, kreeften en tarbot.
Ons bezoek zal zich richten op de geschiedenis van de stormramp en de oplossingen (Waternoodsmuseum, Deltawerken Topshuis) en de kweek van schaaldieren, inclusief een proeverij. Ook is er een bezoek aan een zeehondenverblijf gepland. We overnachten en worden culinair verwend in het 4* hotel Duinzicht te Ouddorp.

ie-net | KVIV Senioren

Pagina's