MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender

Kalender

Kalender

(55 resultaten)
01 dec 2019
Opleiding

Deze Engelstalige online cursus bevat meer dan 14 uur video en laat je toe om op jouw ritme te studeren en te herzien. De cursus 'Project management tools and techniques' is gebouwd op PMI terminologie en standaard en leid je in 10 logische stappen door een project. Schrijf je in en geniet van levenslange toegang !

10 jul 2020
Activiteit

Zoals aangekondigd op het nieuwjaarsevent gaat het bestuur over tot de fusie van ie-net KVIV West-Vlaanderen en ie-net VIK West-Vlaanderen tot één regionale afdeling: ie-net West-Vlaanderen

ie-net | VIK West-Vlaanderen
ie-net | KVIV West-Vlaanderen
ie-net West-Vlaanderen
16 jul 2020
Activiteit
Carrière

James Dyson is op zoek naar slimme mensen met verassende ideeën. Heb je een uitvinding bedacht? Dat een oplossing biedt? Dan willen we er graag over horen!

ie-net Jongeren
19 jul 2020
Activiteit
Motards

Elke derde zondag van de maand april tot en met oktober organiseren we een korte namiddagrit ergens te lande. We komen samen tegen 14 h, vertrekken om 14:30 h voor een rustige korte rit, en eindigen rond 16 h in een leuke drankgelegenheid, waar ie-net Motards je een drankje aanbiedt. Een uitstekende gelegenheid om collega's te leren kennen (en je partner mee te brengen, in het bijzonder als die niet de hele dag op de moto wil meerijden).
Op 19 juli toeren we tussen Leuven en Tielt, om te eindigen in het ongelooflijk gezellige en warme onthaal van Don Petrol!

ie-net Motards
ie-net | Brabant - Brussel
25 jul 2020
Activiteit
Motards

Bepijlde megarit van ongeveer 300 km doorheen het landschap van een historisch vergeten stukje Vlaanderen: Noord-Frankrijk, maar vroeger Frans-Vlaanderen met start en aankomst in Merkem.

ie-net Motards
ie-net | Brabant - Brussel
14 aug 2020
Activiteit

We gaan deze zomer naar het Groothertogdom Luxemburg. We werken een prachtige reis uit voor wandelaars en motorrijders, vanuit Hotel Meyer in Beaufort. De wandelaars zullen op aangepast tempo, in functie van wat elk graag doet, heerlijk kunnen wandelen (of fietsen!) in groep of individueel. De motorrijders rijden via een schilderachtige route naar het hotel, en ontdekken gedurende vier dagen de schitterende omgeving van het Groothertogdom, het Duits-Luxemburgse Natuurpark en de Eifel.
's Avonds verbroederen we dan en kunnen we honderduit vertellen over de mooie dingen die we beleefd hebben. De deelnemers van de voorbije weekends in de Vogezen, Sauerland en de Franse Doubs kunnen ervan getuigen: het was zéker voor herhaling vatbaar!
Snel reserveren is noodzakelijk.

ie-net Motards
ie-net | Brabant - Brussel
16 aug 2020
Activiteit
Motards

Elke derde zondag van de maand april tot en met oktober organiseren we een korte namiddagrit ergens te lande.

ie-net Motards
ie-net | Brabant - Brussel
ie-net | VIK Antwerpen
ie-net | KVIV Antwerpen
24 aug 2020
Opleiding
Computervaardigheden en ICT, Management en vaardigheden, Ondernemen

CURSUS MET DE HOOGSTE TEVREDENHEID VAN 2019 !
Deze korte praktijkgerichte online cursus, bestaande uit twee avondsessies, wil een globaal overzicht geven van de verschillende elementen en aspecten van de bedrijfsfinanciën.
Ben jij in je functie verantwoordelijk voor bepaalde financiële aspecten die betrekking hebben op je dienst/afdeling? Of ben je op zoek naar meer inzicht in bedrijfsfinanciën om (op termijn) deze functie optimaal te kunnen uitvoeren?
Dan is deze korte avondcursus de uitgelezen kans voor jou!

26 aug 2020
Opleiding
Carrière, Management en vaardigheden, Ondernemen, Project Management

Goed kunnen onderhandelen is misschien wel de voornaamste vaardigheid die je in je leven kan leren!

01 sep 2020
Studiedag
Bouw en infrastructuur, Civiele Techniek, Haven en Logistiek

WEGENS DE MAATREGELEN VOOR HET INPERKEN VAN DE VERSPREIDING VAN COVID19 - CORONAVIRUS ZAL DEZE STUDIEDAG NIET PLAATSVINDEN OP DE VOORZIENE DATUM. WE BEKIJKEN MOMENTEEL SAMEN MET DE SPREKERS OM DE STUDIEDAG IN HET NAJAAR IN TE PLANNEN.

Een hedendaagse kijk op de waterbouw in Vlaanderen, gezien vanuit het standpunt van zowel opdrachtgever als ontwerper.

Civiele techniek
Haventechnologie

Pagina's